AlexAudiCoupe 26.06.2024 19:21 пишет: Так, чекай. На 29 поверх можу зайти. Довго, але можу.
1 раз й без побутового вантажу?
В ответ на: ...
1 раз й без побутового вантажу?
В ответ на: Про тепло там ані слова - про ліфт та воду. Якось в нас вода та опалення іде по різних трубах, тобто "на воду" - це "на воду", а не на опалення.
Це має бути не один, а щонайменше півбудинку збоченців, які готові придбати й встановити генератор, який живитиме ліфти та воду та не живитиме опалення (а його треба живити, бо вода й опалення від централізованих мереж підіймаються на висоту ну нехай 11 поверху, якщо в будинку більше поверхів - треба насоси й для того й для іншого).
Тут знайома на 7 з 9 каже, що в них вода пропадає без світла. То нормально?
Київ? В принципі, це не нормально. Водоканал зазвичай дає тиск до 9-го. У мене на ПОХе дістає до 12го (а більше і немає поверхів), у сусідів до 13го
По темі ТСа. Поки немає грошей або згоди сусідів - немає про що говорити в принципі. Судячи з сусідньої теми - ні рошей, ні згоди немає
Грек 26.06.2024 11:55 пишет: Хтось стикався? Рекомендації якісь є? Бо продаванів повно. А вот так, щоб під ключ з гарантією хтось робив так поки не знайшов.
є, брали взимку в аренду. цього року теж візьмемо
Контакти будь ласка.
черкани в особисті - сконтактую з головою нашого осбб
Якщо на моторі ліфта пише 8,5 квт та 36А (це лебідка 13VTR-M виконання ZAA9676B14) це який генадій потрібен або навіть краще який інвентор та акумулятори можливо використовувати?
Ekspert83 27.06.2024 13:47 пишет: Якщо на моторі ліфта пише 8,5 квт та 36А (це лебідка 13VTR-M виконання ZAA9676B14) це який генадій потрібен або навіть краще який інвентор та акумулятори можливо використовувати?
Це має бути не один, а щонайменше півбудинку збоченців, які готові придбати й встановити генератор, який живитиме ліфти та воду та не живитиме опалення (а його треба живити, бо вода й опалення від централізованих мереж підіймаються на висоту ну нехай 11 поверху, якщо в будинку більше поверхів - треба насоси й для того й для іншого).
Тут знайома на 7 з 9 каже, що в них вода пропадає без світла. То нормально?
Київ? В принципі, це не нормально. Водоканал зазвичай дає тиск до 9-го. У мене на ПОХе дістає до 12го (а більше і немає поверхів), у сусідів до 13го
По темі ТСа. Поки немає грошей або згоди сусідів - немає про що говорити в принципі. Судячи з сусідньої теми - ні рошей, ні згоди немає