robocop 26.10.2024 08:43 пишет: Після досить тривалої перерви сьогодні відвідав вокзал у якості пасажира таксі. О сьомій ранку від Старовокзальної на поворот уже стояло дві полоси, далі вже і третя і четверта намалювались... Підозрюю, що і повітряна тривога долала свою долю армагєдеца. Кілька хвилин подивився на це щастя та й пішов далі пішки. Щоправда таксист одразу при посадці попередив, що там буде таке, і запропонував їхати на Південний - маючи час та натхнення і не маючи багажу все ж таки вирішив глянути особисто на те, про що начитався в цій темі... Тепер тільки на Південний - хоч пасажиром, хоч проподжаючим/зустрічаючим.
Десь тижня 2 тому,в 6:40 ранку,субота,поворот з Жилянської, якщо не помиляюсь,адіще,до цієї автостанції,далі нагору якось так ще,тре було пакет закордон передати,стати нігде,на 3 хвилини кинув на дорозі,побіг віддав і обратно.
juiT 26.10.2024 09:42 пишет: Це все результати некомпетентності у владі, в принципі, який виборець, така і влада. В нас же демократія. Я вже і не дивуюсь, чого знайомі які приїзжали з Харкова, волосся дибом стояло після побаченої "краси" в Києві. Питаю: " бомжарня, а не Київ, після Харкова? Я правильно прочитав ваші думки?". Відповідають:" грязнувато, трохи обшарпано, намагаються згладити кути, щоб мені тіпа обідно не було". Я то розумію, що Києві з таким бюджетом, реально помийна яма, в принципі як і Львів за останні роки стає. Нажаль.
а що ти очікував від боксера. Відбиті мізки і м'язова пам'ять про 90-ти: намутити, віджати і впарити лохам. Оточення - забудовники типу столара, яким на все окрім бабла, насрати. І яким, чим більшие проєкт, тим більше можна з нього вкрасти. Звідси всі ці мости, розв'язки, острови, тепер вже до велодоріжок до***бались. Але це краще вже в політичку
Ну я бачу що нічого не змінилося. Як була одна полоса для проїзду, так і лишилася. Хіба під самий вокзал не підʼїхати. Але чого перекрили. Так і місце висадки-посадки та парковки повинно бути за планом. Схоже щось пішло не так.
по волі випадку, сьогодні попав на вокзал. причому на самокаті. до приміського вокзалу машини їдуть, але якщо домовитися з поліцією. здалось що там "правильні" таксі та маршрутки. до центрального вокзалу не пускають авто. але можна вільно трохи далі висадити пасажирів. хто став раком - вивозять евакуатори. велополоса частково запакована - їхав по полосі громадського транспорту. вважаю та велодоріжки там зайва. хоча делініатори дають відчуття безпеки. особливо, коли виїжджаєш на жилянську, де ніяких велодоріжок.
уявіть, що всі куплять по авто наглядний приклад США треба прибирати авто з доріг шукаєш роботу з душем в офісі ....... схоже щось пішло не так ....... продовжую вивчати місто на двох колесах