Не придумав як влучніше назвати тему
Щось мене накрила ностальгія подивитись як раніше виглядали такі звичні зараз вулиці і локації. Найстаріший Гугл по Києву- 2015 року, з того часу багато що змінилось звісно,але в пам'яті 2015 ще якось зберігся,на відміну від умовного кінця нульових.
Каюсь-поліз на ворожий сайт, де познаходив за 2009 рік панорами, отут вже цікавіше "погуляти" було, але ж походження сайту
Може є ще якісь альтернативи цим сервісам? Цікаво було б побачити світлини початку нульових і 90-их років (та і старіших періодів теж), але саме з прив'язкою до карти,а не просто рандомна підбірка (багато хочу,знаю )
Були (та і є,питання в якому вигляді) сайти тролейбусо/автобусо споттерів, там свого часу знаходив цікаві кадри,але там контент часто зводився до цільового об'єкту в кадрі.
На крайняк можа й "неструктурований" контент, а якісь "живі" пабліки в інсті чи групи в телезі на цю тему.
P.S. Вангую зараз прийдуть форумчани, які пам'ятають всі події і об'єкти з часу свого народження, включаючи саму забу(и)ту вуличку на Печерську, яку в 1972 р. розселили і забудували багатоповерховою забудовою
PPS І форумчани з питаннями "а нащо тобі?", "а ми і так все пам'ятаємо, а раз ти не пам'ятаєш/знаєш - то і не треба тобі", "а нам не цікаво"