питав вже вище, але повторю Що з напругою? 220 є на насосі під навантаженням?
Насос підключений через сонячний інвертор. По ідеї ж він і працює як стабілізатор.
maksym 14.07.2024 23:50 пишет: Підсоси?
А як їх визначити?
В ответ на: ...
Насос підключений через сонячний інвертор. По ідеї ж він і працює як стабілізатор.
maksym 14.07.2024 23:50 пишет: Підсоси?
А як їх визначити?
maksym 14.07.2024 23:50 пишет: А а по насосу - зниження його параметрів від часу нормальна практика. Особливо коли пісочить трохи. Ремонт насосної частини допоможе.
Піску у нас багатенько. В фільтрах від крапельного поливу його трохи висипається після сезону.
Так а що саме ремонтувати і як? Проблема в тому що це єдине у нас джерело води. Я не можу його зняти і кудись віддати на обслуговування.
Ремонтують водяну частину. Наприклад, заміна колес. Коли пісочить - вони стираються, міняється геометрія і, як наслідок, насос не виходить на паспортні характеристики. Але ще треба відсікти якість 220 та підсоси. Ще одне згадав - проблема в двигуні. Міжвіткове КЗ - насос втрачає потужність і далі погано качає.
Чи можна насосну станцію переналаштувати на більший тиск? Трошки не вистачає того що є. Чи насос не потягне більшого? Я не про мій теперішній, а взагалі, якщо куплю новий.
Mutant 16.07.2024 13:25 пишет: Чи можна насосну станцію переналаштувати на більший тиск? Трошки не вистачає того що є. Чи насос не потягне більшого? Я не про мій теперішній, а взагалі, якщо куплю новий.
Звісно можна. Якщо регулятор дозволяє таке. Ну і обмеження по насосу теж є. Якщо не зможе - не накачає. + Ще варіанти всякі типу закіпіти та деформація пластикових деталей.