Хто може порадити перевірені поливалки/дощувачі для городу. Купив пульсуючі дощувачі типу такого: https://rt.co.ua/ua/katalog/tovary-dlya-...VRoCDlIQAvD_BwE Але щось здається у нього якийсь нерівномірний полив. Біля себе і по краю щось ллє, а ось посередині зони якісь одні краплі. Може хтось щось інше використовує?
Mutant 10.07.2024 22:28 пишет: Хто може порадити перевірені поливалки/дощувачі для городу. Купив пульсуючі дощувачі типу такого: https://rt.co.ua/ua/katalog/tovary-dlya-...VRoCDlIQAvD_BwE Але щось здається у нього якийсь нерівномірний полив. Біля себе і по краю щось ллє, а ось посередині зони якісь одні краплі. Може хтось щось інше використовує?
Ви дійсно, очікували "ідеально-рівномірного" поливу від найдешевшого (69 грн., карле!) шматка пластику? ...Ну, не буває ж такого)
Я, вже багато років, користуюся, більш універсальною(8 режимів), отакою "поливальною установкою", мені ок, нічого краще(звісно, щось від гардени/керхера було би краще, але у рази дорожче) досі не зустрілося...
Також, для газону в основному, таку від гардени юзаю.
Ще, нещодавно, на аліекспресі, отаку поливачку взяв...більш менш непогано, за свою ціну (70 грн.) вона поливає
а є щось подібне аби вузькі і довгі ділянки травички та квітів поливати? Бо у мене така конхвігурація газонів і клумб, що круговий полив буде поливати зайве, а це розхід води в холосту. чи купувати отой туманоутворювач та тягнути? крапельний купив шланги, але це трохи не те, бо поливає тільки коло себе, а я б хотів площу захопити.
nickka 14.07.2024 14:26 пишет: а є щось подібне аби вузькі і довгі ділянки травички та квітів поливати? Бо у мене така конхвігурація газонів і клумб, що круговий полив буде поливати зайве, а це розхід води в холосту. чи купувати отой туманоутворювач та тягнути? крапельний купив шланги, але це трохи не те, бо поливає тільки коло себе, а я б хотів площу захопити.
ось у цій поливалці є можливість вимикання форсунок, мінімальна ширина десь 2-3 метри виходить, а в довжину десь 20 метрів може добити при нормальному тискові. Бачив схожі та набагато дешевші від інтертул, але там і якість буде відповідною (саме така керхеровська в мене вже 12 років чудово працює).
nickka 14.07.2024 14:26 пишет: а є щось подібне аби вузькі і довгі ділянки травички та квітів поливати? Бо у мене така конхвігурація газонів і клумб...
в цій є пару режимів для довго-вузьких:
igg 14.07.2024 13:11 пишет:
Я, вже багато років, користуюся, більш універсальною(8 режимів), отакою "поливальною установкою"