Re: Дзвонилка з чорним списком з неповними номерами
[Re: Smap] 27 сентября 2024 в 17:22
Smap 11.07.2024 11:51 пишет: Вітаю, підкажіть, будь ласка, дзвонилку під Андроїд, в який є можливість додавати до чорного списку не всі цифри номеру, а лише 4-5 цифр номеру. Задрали рекламні дзвінки з прямих київських номерів. Є бажання внести в чорний список +3804430 - і щоб воно за цією маскою блокувало всю решту номерів з таким початком цифр.
В мене така функція є на Samsung D500 (білий /чорний списки, блокування окремих номерів, блокування по масці). А на pixel дуже непогано справляється базова функція https://support.google.com/phoneapp/answ...;hl=en&rd=2
Вітаю, друзі. Останнім часом на телефон часто приходять виклики від невідомих абонентів. З поміж них один ідентифікується "КИЇВ СІТІ". Хтось знає, що то дійсно є?
Temp 12.11.2024 11:51 пишет: Вітаю, друзі. Останнім часом на телефон часто приходять виклики від невідомих абонентів. З поміж них один ідентифікується "КИЇВ СІТІ". Хтось знає, що то дійсно є?
YSK 12.11.2024 13:26 пишет: Оголошення про продаж чогось ніде не вивішувалось часом?
та вони су........ всім підряд дзвонять , я такі номери зразу блокую. При мені знайомому телефонували з початком номера 350, чи 353 то я йому зразу сказав блокуй. Ніяких обьяв він нікуди не давав
Теж помітив,що активізувалися спамери. Щодня по кілька викликів стабільно. Як варіант - став частіше користуватися терміналами поповнення, але то таке,думки вголос.
Re: Дзвонилка з чорним списком з неповними номерами
[Re: Smap] 14 ноября 2024 в 13:41
Знайома дівчінка потрапила під справжню атаку (до сотні дзвінків в день "поверніть гроші"). Номери різні, блокуванню по масці особливо не підлягали. Скористалася послугою від Vodafone за 15 гривен на місяць. Блокують всі підозрілі номери, замість дзвінків отримуєш SMS. Каже, що для її випадку, це виявилося те, що треба.