autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Можно ли узнать отправителя по трекномеру Укрпочты?

GreenMile | V.I.P ***
14 июля 2024 в 18:30
Собсно, сабж, пришла смс типа получите отправление, хотя я ничего не жду Можно как-то по треку узнать кто отправитель? Отправление локальное, по Киеву, отделение отправителя находится рядом с моей прошлой работой, с которой я уволился еще хз сколько лет назад и этого адреса у них быть не может в принципе.
nickka | продавець овочів **
Re: Можно ли узнать отправителя по трекномеру Укрпочты?
[Re: GreenMile] 14 июля 2024 в 19:32
Не показує додаток укрпошти відправника, тільки місто
vladd | V.I.P **
[Re: GreenMile] 14 июля 2024 в 20:17
Припускаю, що якась форма шахрайства. Або промацують, для подальшого шахрайства.
Я б взагалі не реагував ніяк. Навіть не приходив би і не відсвічував зайвий раз (коли отримувач прийшов та відмовився від відправлення).
SARS | Супер писатель! **
[Re: GreenMile] 14 июля 2024 в 21:20
Если бы дозвонились оператору, то ничего полезного кроме возможности выяснить непосредственно в отделении не узнали. Что в моём случае было абсолютно нереально т к событие произошло почему то в Херсоне, так что я для себя решил что кто-то просто ошибся номером при оформлении.
NID | Достоевский *
[Re: GreenMile] 14 июля 2024 в 22:31
https://rudana.com.ua/news/oplatyla-posy...tvoyu-shahrayiv

як варіант
vladd | V.I.P **
[Re: NID] 15 июля 2024 в 00:52
В ответ на:

Вартість посилки, доставки і плати за пересилання грошей становить 138 грн 65 копійок.

Десь 1991/1992 рік, тоді ще ходили совєцькі рублі, чи рублі разом з відрізними купонами.
Був у мене одногрупник, Юра, фанат бухла. Так той коли попрошайнічав, просив то чітко 28 копЄЄк, то 16 копЄЄк, то ще якусь нерівну суму.
Постійно казав «не хватає, щоб купити булочку чи попити молока».
Побирався зазвичай коло студентського буфету.

Років пятнадять тому приперся до мого батька у Полтаві ввечері «в гості» (ми не підтримували з цим Юрою-алкашом спілкування), посидів до півночі, канючив начебто гроші, але мій батько не дав.
Юра викликав таксі та поїхав собі.
А вранці мій батько виявив, що його кнопочна «Нокія» десь «загубилася». Зателефонував тому алконафту, а далі були поради, схожі на цей сюжет.

http://youtu.be/ud8oDZJ6U8A
windowz | важничающий писатель **
[Re: GreenMile] 15 июля 2024 в 10:00
GreenMile 14.07.2024 18:30 пишет:

Собсно, сабж, пришла смс типа получите отправление, хотя я ничего не жду Можно как-то по треку узнать кто отправитель? Отправление локальное, по Киеву, отделение отправителя находится рядом с моей прошлой работой, с которой я уволился еще хз сколько лет назад и этого адреса у них быть не может в принципе.

Можно попытаться позвонть на отделение. Я так по поводу заказного письма когда-то делал. Но то 50 на 50.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: GreenMile] 15 июля 2024 в 10:34
Про разводняки знаю, потому и спросил Спасибо всем, буду на почте выяснять предварительно
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 28 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 792