Червоне то індикатор кртичного зносу, а ті кубики з хрестиком мітка, до якої ще можна їздити по мокрій дорозі. Лівіше на фото є капелька з хрестиком(обвів червоним) теж воно.
hugo-smk 17.07.2024 14:02 пишет: Капелька має зникнути,чи хрестик?
На поздовжніх канавках коли хрестик зник, то типу по воді перестають працювати, а за ті що збоку не в курсі. Хоча по логіці повинен зникнути хрестик, бо капелька занадто збоку.
hugo-smk 17.07.2024 13:39 пишет: Не нагуглив пофесійне пояснення різниці між ними. Думав ще спокійно сезон проїхати, але ультрананосупер гума на очах закінчується
я колись контік преміум 6 спробував, правда брав бу комплект, але досить адекватний стан був, і дуже швидко стерся. Потім придбав авто на контік преміум 5, то набагато краще ходила.
hugo-smk 17.07.2024 13:39 пишет: Не нагуглив пофесійне пояснення різниці між ними. Думав ще спокійно сезон проїхати, але ультрананосупер гума на очах закінчується
я колись контік преміум 6 спробував, правда брав бу комплект, але досить адекватний стан був, і дуже швидко стерся. Потім придбав авто на контік преміум 5, то набагато краще ходила.
Мої теж були б/у 1 сезон на момент купівлі. І стерлися швидше, ніж я хотів би. При цьому ультрананосупер м'якості і тишини їх не відчув, але тут вже суб'єктивне відчуття
Мої теж були б/у 1 сезон на момент купівлі. І стерлися швидше, ніж я хотів би. При цьому ультрананосупер м'якості і тишини їх не відчув, але тут вже суб'єктивне відчуття
Мішелін прімасі4 набагато краще ходить в порівнянні із конті/юніроял. Взагалі для себе зробив висновок, та і декілька моїх друзів погодились, що бу варто купляти лише якщо ціна набагато нижча, або стан нових, інакше купити абсолютно нові, переплатити, але бути впевненим.
hugo-smk 19.07.2024 13:00 пишет: Ось знайшов фото на момент покупки. Як на мене - майже нові були) Ціна була 9.5 чи 10 за комплект, от ціну нових на той момент не згадаю
так, мав теж досить в гарному стані комплект такого ж контіка, але лише задня пара більш менш вижила, щоб сезон проїхати, пара з передньої осі була набагато гіршому стані. А от мішелін їздить вже півтора сезона і ще два сезони, а можливо і три проїде. у батька був юніроял(дочірня компанія контіненталь), брали новий комплект, то не пройшов й 40ткм, дуже швидко зносився.
Я ще років 10+ на форумі писав що зносив комплект контипремиум контакт2 за 20к на октахе 2.0. так я тоді їздив майже завжди тапку в пол але все одно це самая швидкозтираємая гума