autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумШини та диски

Індикатори зносу Continental

hugo-smk | СуперСтар **
17 июля 2024 в 13:39
Прикріплені файли (0 завантажити)
Не нагуглив пофесійне пояснення різниці між ними.
Думав ще спокійно сезон проїхати, але ультрананосупер гума на очах закінчується

Не нагуглив пофесійне пояснення різниці між ними. Думав ще спокійно сезон проїхати, але ультрананосупер гума на очах закінчується
YSK | V.I.P **
Re: Індикатори зносу Continental
[Re: hugo-smk] 17 июля 2024 в 13:51
Червоне то індикатор кртичного зносу, а ті кубики з хрестиком мітка, до якої ще можна їздити по мокрій дорозі. Лівіше на фото є капелька з хрестиком(обвів червоним) теж воно.

Червоне то індикатор кртичного зносу, а ті кубики з хрестиком мітка, до якої ще можна їздити по мокрій дорозі. Лівіше на фото є капелька з хрестиком(обвів червоним) теж воно
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: YSK] 17 июля 2024 в 14:02
Капелька має зникнути,чи хрестик?
YSK | V.I.P **
[Re: hugo-smk] 17 июля 2024 в 15:11
hugo-smk 17.07.2024 14:02 пишет:

Капелька має зникнути,чи хрестик?

На поздовжніх канавках коли хрестик зник, то типу по воді перестають працювати, а за ті що збоку не в курсі. Хоча по логіці повинен зникнути хрестик, бо капелька занадто збоку.
dannetis | старожил *
[Re: hugo-smk] 18 июля 2024 в 16:43
hugo-smk 17.07.2024 13:39 пишет:

я колись контік преміум 6 спробував, правда брав бу комплект, але досить адекватний стан був, і дуже швидко стерся. Потім придбав авто на контік преміум 5, то набагато краще ходила.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: dannetis] 18 июля 2024 в 19:04
dannetis 18.07.2024 16:43 пишет:

я колись контік преміум 6 спробував, правда брав бу комплект, але досить адекватний стан був, і дуже швидко стерся. Потім придбав авто на контік преміум 5, то набагато краще ходила.

Мої теж були б/у 1 сезон на момент купівлі. І стерлися швидше, ніж я хотів би. При цьому ультрананосупер м'якості і тишини їх не відчув, але тут вже суб'єктивне відчуття
dannetis | старожил *
[Re: hugo-smk] 19 июля 2024 в 09:35
hugo-smk 18.07.2024 19:04 пишет:

dannetis 18.07.2024 16:43 пишет:

Мої теж були б/у 1 сезон на момент купівлі. І стерлися швидше, ніж я хотів би. При цьому ультрананосупер м'якості і тишини їх не відчув, але тут вже суб'єктивне відчуття

Мішелін прімасі4 набагато краще ходить в порівнянні із конті/юніроял. Взагалі для себе зробив висновок, та і декілька моїх друзів погодились, що бу варто купляти лише якщо ціна набагато нижча, або стан нових, інакше купити абсолютно нові, переплатити, але бути впевненим.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: dannetis] 19 июля 2024 в 13:00
Ось знайшов фото на момент покупки. Як на мене - майже нові були) Ціна була 9.5 чи 10 за комплект, от ціну нових на той момент не згадаю

Ось знайшов фото на момент покупки. Як на мене - майже нові були) Ціна була 9
dannetis | старожил *
[Re: hugo-smk] 19 июля 2024 в 16:26
hugo-smk 19.07.2024 13:00 пишет:

Ось знайшов фото на момент покупки. Як на мене - майже нові були) Ціна була 9.5 чи 10 за комплект, от ціну нових на той момент не згадаю

так, мав теж досить в гарному стані комплект такого ж контіка, але лише задня пара більш менш вижила, щоб сезон проїхати, пара з передньої осі була набагато гіршому стані. А от мішелін їздить вже півтора сезона і ще два сезони, а можливо і три проїде. у батька був юніроял(дочірня компанія контіненталь), брали новий комплект, то не пройшов й 40ткм, дуже швидко зносився.
Lacett | Шашечник *
[Re: hugo-smk] 20 июля 2024 в 06:04
Я ще років 10+ на форумі писав що зносив комплект контипремиум контакт2 за 20к на октахе 2.0. так я тоді їздив майже завжди тапку в пол але все одно це самая швидкозтираємая гума
Змінено Lacett (06:05 20/07/2024)
Autoua.netФорумШини та диски

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AVB, moderator 

1 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1038