Родственница работала в больнице с проф Дахно - автором метода ЭКО. Собственно, рассказывала идею и направляла в клинику ИРМ - irm.ua, где Дахно был руководителем тех, кто обращался с запросом. Они ведут статистику с начала исследований, и корректируют и оптимизируют процессы. Используют научный метод в практической плоскости.
Slavik-d 01.08.2024 14:43 пишет: А що по реальним грошам +-? Пишуть, що цінник на сайті це одне, а далі довішують купу аналізів, що на старті не враховані і виходить під 7-10 к$
Ну я б посперечалася з формулюванням «довішують». Аналізи (деколи й додаткові) це по перше збільшує шанси на успіх, а подекуди і зменшує наприклад ймовірні наслідки від гормональної стимуляції.
Slavik-d 31.07.2024 11:49 пишет: Напевне тут найкраще місце для цього питання. Є якісь реальні відгуки по Києву? Як взагалі обрати клініку?
Обирати треба не клініку, а лікаря. Для цього певний час треба посидіти в інеті, читати відгуки про репродуктологів, історії жінок, у яких вийшло, і т.д. Потім потрібно прийти на первинну консультацію з усіма паперами, які вже є. І послухати, що скаже лікар. Тоді вже робити вибір. Я свого часу обрала Стрелко Галину Володимирівну. Вона дуже прогресивна, чітка, розумна. Дві спроби і дві дитини в різні роки в різних клініках з нею.
Slavik-d 01.08.2024 14:43 пишет: А що по реальним грошам +-? Пишуть, що цінник на сайті це одне, а далі довішують купу аналізів, що на старті не враховані і виходить під 7-10 к$
На первинній консультації чітко прописують, що потрібно і скільки коштує.
Ну я б посперечалася з формулюванням «довішують». Аналізи (деколи й додаткові) це по перше збільшує шанси на успіх, а подекуди і зменшує наприклад ймовірні наслідки від гормональної стимуляції.
Я не проти аналізів, навіть навпаки, "за" всі генетичні тести, просто я хочу наперед знати вартість всієї процедури включно з медикаменти та аналізами, а не домовитись про 100 тис, а по факту 250