ІМХО простіше придбати шнур з вилкою "євростандарт" і втикати в звичайну євророззетку, ніж прив'язуватися до нетипових для нашої мережі вилок/розеток...
А вилку зі шнуром не можна порізати? Якщо це якийсь індійській екофлоу - такий шнур нам не потрібен. Вилу з нього прикручуємо до подовжувача та тикаємо в екофлоу. На другу частину шнура накручуємо евровилку та заряджеємо станцію.
А вилку зі шнуром не можна порізати? Якщо це якийсь індійській екофлоу - такий шнур нам не потрібен. Вилу з нього прикручуємо до подовжувача та тикаємо в екофлоу. На другу частину шнура накручуємо евровилку та заряджеємо станцію.
Але хз, що там у ТС за прилади.
порізати можна і отримати одну потрібну вилку. А розеток таких дві, то хай би ще одна була. Бо один мій знайомий ухопив дешево китайську екофлоу з отакими розетками на панелі. І тепер намагається щось в них встромити, а мене просить йому допомогти, бо він не автоуашник і ви ніхто його не знаєте.
порізати можна і отримати одну потрібну вилку. А розеток таких дві, то хай би ще одна була. Бо один мій знайомий ухопив дешево китайську екофлоу з отакими розетками на панелі. І тепер намагається щось в них встромити, а мене просить йому допомогти, бо він не автоуашник і ви ніхто його не знаєте.
Може треба від зворотнього йти і замінити розетки в китайському екофлоу?
А просто купити пару перехідників ? вилка схожа на ізравльську) або з китайської якщо це кітайська? В першому випадку Гугл видає результати аж від 30 грн.
А на самій станції що написано? Там повинно бути написано plug type XX Просто купити це стара англійська / Гонконг, а може бути Індонезія, Індія, та що хочеш. Гірше якщо це ще й силова розетка типу як у нас оті що під електроплити. Цю глянь