Елеганс на дизельних 193 конях за 45к досить непогана пропозиція як на мене... Комплектація досить багата. Навіть не знаю чого ще в цьому класі хотіти...
коротший та нижчий за РАВ немає 19-х дисків навіть за доплату ну і якщо місто здебільшого - нафіга той дизель?
Елеганс на дизельних 193 конях за 45к досить непогана пропозиція як на мене... Комплектація досить багата. Навіть не знаю чого ще в цьому класі хотіти...
коротший та нижчий за РАВ немає 19-х дисків навіть за доплату ну і якщо місто здебільшого - нафіга той дизель?
Кому РАВ - тому РАВ. Кому Тіг - тому Тіг) Тіг і на 18-х не саме м'яке авто, тому мені, наприклад, ті 19-і і нафіг не потрібні... А хто захоче - проблема докупити?) Думаю далі підуть Р-лайни на 19-х. Попередній Тіг продавався крайній час восновному бенз, зараз продають поки дизель. Тут що кому. Хоча, звичайно, якщо пробіги пару км в день, то дизель навіть не прогріється... Але і місто в кожного різне (маршрути і їх протяжність), тому і в місті багатьом підійде. Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча. Я інше хотів сказати: ця комплектація за 45 як на мене дуже непогана (для тих кому вона підходить).
Igorchyk 06.08.2024 16:23 пишет: Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча.
але ж ми почали з гібриду, тому і порівнювати по витраті з гібридом треба. здається, що рав гібрид за ті ж 45 буде мати не гіршу комплектацію та меншу витрату пального. Ну і як сказали вище - розумні люди почекають рестайлу цього тіга.
Нажаль ні Мурзік ні хтось інший ще по надійності нічого не знає. Це нове покоління Тіга. Так і асісти і шкіра, камер 360 тільки не бачу. Авто є на сайті складу ФВ. Склад нових Тігуанів
Нажаль ні Мурзік ні хтось інший ще по надійності нічого не знає. Це нове покоління Тіга. Так і асісти і шкіра, камер 360 тільки не бачу. Авто є на сайті складу ФВ. Склад нових Тігуанів
За стільки грошей більше коней
В доресті крайній час за 150 дизельних коней здається стільки просили). І в біднішій комплектації.
За стільки грошей більше коней
Комфортнішу підвіску без пробоїв.
Ну це не до Тіга) Тут ще ось 19-і замість 18-х навіть хочуть) Єдине чого дійсно не вистачає навіть як опції - DCC.
Igorchyk 06.08.2024 16:23 пишет: Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча.
але ж ми почали з гібриду, тому і порівнювати по витраті з гібридом треба. здається, що рав гібрид за ті ж 45 буде мати не гіршу комплектацію та меншу витрату пального. Ну і як сказали вище - розумні люди почекають рестайлу цього тіга.
Я більше відрефлексував на пост камбала зі складом Тігів) А так таки так: якщо хочеться гібрид, то Тіг не допоможе)