autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
vladd | V.I.P **
Re: Ріелтор зло
[Re: Sashok_Accent] 30 августа 2024 в 17:01
Sashok_Accent 30.08.2024 16:46 пишет:

Щось я логіку не второпаю.

Наполовину анекдот, наполовину правда.

Полтава.
Ранок.
Пересічний власник заводів-параходів місцевого рівня чистить зуби, дивиться на себе у дзеркало і щоранку йому приходить одна й та ж сама думка:
В ответ на:

А ШОтакдорАхА?

З реалій: знаю одного такого небідного чоловіка (Полтава), який колись собі будував декілька АЗС.
Так наймав копати бомжів за 5 гривень на день.
Чому? Бо екскаватор найняти коштувало дорожче. Власник нікуди не поспішав, то був "побічний додатковий бізнес" у часи, коли бензин продавали хто як хотів і де хотів.
Події відбувалися... років 20 тому, може менше.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: vladd] 30 августа 2024 в 18:29
Так ты одобряешь ( удивляешься предприимчивости) хозяина заправок или осуждаешь такие методы строительства АЗС ?:)
batal | V.I.P *
[Re: junior] 30 августа 2024 в 19:37
В ответ на:

це не умова, це реалії життя

Реалії життя - це брати машину за нормальною ціною за "живі" гроші. А не шукати пригод на свою
Glady | важничающий писатель ***
[Re: junior] 30 августа 2024 в 22:19
junior 14.08.2024 16:18 пишет:

Перекуп, хоч і ризикує своїми грошима, але прямо дурить покупця фарбуючи губи предмету продажу.

В нерухомості це називається фліпінг. Ріелтори таким практично ніколи не займаються. Просто прибрати об'єкт щоб сфотографувати або показати - не вважається.
vladd | V.I.P **
[Re: Абрвалг] 30 августа 2024 в 22:47
Прикріплені файли (0 завантажити)
Абрвалг 30.08.2024 18:29 пишет:

Так ты одобряешь ( удивляешься предприимчивости) хозяина заправок или осуждаешь такие методы строительства АЗС ?:)

Юра, то не про те. То більше про жлобство, банальне полтавське жлобство. Воно скрізь проявляється, у першу чергу відносно себе ж любімого. Про те жлобство - книжки писати можна. Еталонне!

Байка з мого київського періоду життя та роботи.
Коли приїздило на діагностику чи консультацію авто, яке мало позначення номерного знаку як «BI» - це було як великий-великий-великий червоний прапор де треба з великими пересторогами ставитися до потенційного замовника.
Десь відсотків 90 полтавських машин не брав в роботу. Чому? Бо то потенційна проблема, ниття «як дорого житЬ», суцільний головний біль.
Якщо хто і приїздив - то «по сарафанному радіо», коли власники СТО направляли людей чи колишні клієнти. І то: «бабло вперЬод».

Наприклад.
Київ.
Власник Passat B-5 1998 року з гниленьким кузовом замовляє якісний ремонт з якісних матеріалів, питає, рахує кожну копійку, але замовляє найкраще. Отримує на виході «вилизану» АКПП, яка перемикається ледь не як варіатор (я аж сам офігів від плавності).

Полтава. Область (Кременчук). Період «до Києва» (пару років)
Власник. Точніше власниця. У неї і чоловіка два Prado і ще якісь там машини (займалися транспортним бізнесом з перевезення нафтопродуктів, класичні полтавські «бідняки»). Плакалася все «дєнєг нєт», платила частинами. Здуру не взяв передплати за останній етап, обіцяла віддати «когда буду забірать». Я лох пожалів.
Потім як дізналася, що машина зібрана, вирішила не платити.
Мотивація? Простіше простого:
«Я нє согласна с ценамі, в інтернетє можна найті дєшєвлє» (китайське лайно копійчане, а я складав з оригіналу)

Встряв десь на 800 доларів (забув точно). Полтава - це Полтава.

P.S.
Тьотя офігіла від моєї «наглості», коли сказав що машину забирати евакуатором. Вона ймовірно думала, що зажлоблю знімати АКПП з авто, виколупувати звідти запасні частини які встановив.
Але тьотя помилилася... й повезла машину на Кременчук, а потім на Дніпро (найближчий майстер якого знайшла).
Я думаю нормально вона так «наекономила» на двох евакуаторах.

Юра, то не про те. То більше про жлобство, банальне полтавське жлобство
Autoua.netФорумКурилка

Ріелтор зло (10/10)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

1 користувачів і 28 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 9915