Не буду оверквотити.
Про ГБО. Через "якісну" установку ГБО авто було продане а мною куплене як "майже на ходу". Помилка була в тому що бачивши проблему та прикинув як її вирішити я не прорахував що руки можуть бути настільки криві та в кінці кінців пішовши по ланцюгу прийшов до того що проводка під капотом була куплена нова та замінена. Хотів міняти сам, але той самий випадок коли дешевше вийшло заплатити. Недешево. Не в гаражах. Тут мабуть більше не повезло бо починав міняти один майстер, а по причинам які я не хочу озвучувати тут щоб не робити срача, доробляв вже другий. На сьогодні послуг електрика в них тимчасово нема. В підсумку робота зроблена, але вілізло інше. Буває. Вилізло те через старість авто чи через те що за електриком якій вимушено змінив роботу закінчував моторист зараз оцінити важко. Так, провод гнив в ізоляції, але до цього він робив, при тому що особливих причин його чіпати не було, тому будемо вважати що не повезло.
Що таке розхідники я розумію, але яким боком воно до виставити рівно по мітках ГРМ? Там прямі руки та правильний інструмент + важливий прилад "мозок" треба. Після 20 подзвоню за Боріними координатами, може він і 1.6 робить та зможе перепровірити чи все добре з мітками, бо авто робить вже накінець рівно, але мене трохи бентежить те що в alfaobd воно пишет на холостому випередження +4 градуси. Згідно з elearn воно повинно бути в нулі.
Профігаз до речі я вже дзвонив ще того року коли питав чи беруться вони зробити те що робив майстер з Заболотного 22, тобто не просто демонтувати метан а ще й відшити його - ні , не беруться. Переробляють але електроніку не виймають. Повернути пропан на місце теж є кому.