Все вірно, Гугл відключив Гаманець з 6 серпня Вранці хотів оплатити проїзд телефоном - не проходить, на валідаторі надпис щось типу "невірна картка, спробуйте ще", перезагрузив телефон - без змін. Спробував відкрити Гаманець - там надпис "виберіть аккаунт", вибираю, видає "не вдається зберегти налаштування". Ну думаю, може треба оновити, відкриваю Google play, а там "Гаманець не підтримується на Вашому пристрої"...капець Карти банківськи з собою не ношу, благо на годиннику попередньо налаштував оплату, так ним заплатив - оплата пройшла, (правда не знаю як в разі чого її підтвердити контролеру ) Но то таке, а тепер не знаю що робити - телефон LG v30+ з 8-м андроїдом, цілком влаштовує (до 6-го серпня ) , всі необхідні мені плюшки присутні - шустрий, компактний, бездротова зарядка, водонепроникний, Always-on-display, пристойна камера... і міняти тільки із-за неможливості платити В гуглі таки мудаки - просто такими брудними методами змушують купувати нові телефони
juiT 10.08.2024 17:41 пишет: Зняли би кошти з картки, Гугл мудаки, не попередили, що в мене на телефоні застарілий Андроїд.
А це тут до чого? Не з кожної картки можна зняти кошти, наприклад моя основна, якою я розраховуюсь телефоном (тобто розраховувався ) так вона віртуальна і її в пластиковому виді немає. І доречі, готівкою оплатити проїзд зараз якби взагалі не передбачено. Ну а хто кого і яким способом попереджав про "застарілий" Андрод? Мені особисто ніяких повідомлень не приходило, а якби і приходило, то що в цьому випадку робити? Яким способом зробити НЕ "застарілий" андроид на моєму телефоні, якщо він не оновлюється? Після цього я не здивуюсь, якщо завтра гуглісти скажуть що їх сервіси будуть працювати тільки з однієї єдиною актуальною версією андроіда, і міняти вони її будуть, ну скажімо раз на півроку, чому ні? Що тоді скажете?
В моем Андроид 7 сайчас при попытке гугл пэй поставить пишет, что недоступен в вашем регионе. А кошелек пишет: недоступен для устройства. Для оплаты через NFC что делать? Кошелек мне в принципе не нужен, к гугл аккаунту карта уже привязана. Что поставить чтобы NFC заработал с ней?
SARS 11.08.2024 14:36 пишет: В моем Андроид 7 сайчас при попытке гугл пэй поставить пишет, что недоступен в вашем регионе. А кошелек пишет: недоступен для устройства. Для оплаты через NFC что делать? Кошелек мне в принципе не нужен, к гугл аккаунту карта уже привязана. Что поставить чтобы NFC заработал с ней?
Не пробуй навіть у нього питати, він на форум висратись ходить тому поповнив собою список ігнору. АПК що гаманця що гугл пєй збережені версії або на 4 пда https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=614957 або на апкпьюр, але є підозра що працювати не буде. Перевірити нема на чому.
juiT 10.08.2024 17:41 пишет: Зняли би кошти з картки, Гугл мудаки, не попередили, що в мене на телефоні застарілий Андроїд.
А це тут до чого? Не з кожної картки можна зняти кошти, наприклад моя основна, якою я розраховуюсь телефоном (тобто розраховувався ) так вона віртуальна і її в пластиковому виді немає. І доречі, готівкою оплатити проїзд зараз якби взагалі не передбачено. Ну а хто кого і яким способом попереджав про "застарілий" Андрод? Мені особисто ніяких повідомлень не приходило, а якби і приходило, то що в цьому випадку робити? Яким способом зробити НЕ "застарілий" андроид на моєму телефоні, якщо він не оновлюється? Після цього я не здивуюсь, якщо завтра гуглісти скажуть що їх сервіси будуть працювати тільки з однієї єдиною актуальною версією андроіда, і міняти вони її будуть, ну скажімо раз на півроку, чому ні? Що тоді скажете?
В ответ на: Как можно проверить, работает ли у вас АП в домашних условиях! И никуда не бегать...) Для этого нужен любой смартфон на андроид и с NFC модулем. На него ставится и запускается программа из маркета "считыватель банковских карт". Затем смартфон с установленным и настроенным АП прикладываем "спинкой" к "спинке" с первым. Если на экране появилась карта с номером, значит и оплата у вас пройдет. Если в программе "считыватель" появляются надписи типа "тип карт не поддерживается" или "попробуйте еще раз не шевеля" Значит у вас не правильно установлена программа для оплаты по умолчанию. Если ничего не происходит, значит или блокируется АП или не включен NFC. Ну, и так далее.. Считанная программой карта и есть виртуальная карта со своим номером, которой происходит оплата через приложение...