поки застряг на тому, щоб знайти слот на запис на нотаріальні дії в посольстві. нажаль, ця послуга тільки через електронний запис, вільних слотів немає, і функція повідомити коли будуть мабуть не працює, бо за два місяці слот не піймав.
AL® 18.09.2024 17:32 пишет: поки застряг на тому, щоб знайти слот на запис на нотаріальні дії в посольстві. нажаль, ця послуга тільки через електронний запис, вільних слотів немає, і функція повідомити коли будуть мабуть не працює, бо за два місяці слот не піймав.
А приватний нотаріус тобі не підійде? Мені родич з-за кордону робив довіреність не дуже давно. Замість того, щоб піти в посольство, він пішов до приватного нотаріуса. Записався, до речі, з сьогодні на завтра. Довіреність надіслав поштою. Я тут переклала її на українську мову і завірила нотаріально (агенція робить з сьогодні на завтра). На все про все тиждень часу і дві тисячі гривень (тисяча - довіреність там, тисяча - переклад і нотаріальне підтвердження тут). Цю довіреність прийняли абсолютно всі державні органи, в які я зверталася по своєму питанню.
мені якраз українську бумажку (витяг) та форму заповнену потрібно завірити, а це робить тільки посольство. Тож ні, приватні нотаріуси забугром українську не завірять.
поки застряг на тому, щоб знайти слот на запис на нотаріальні дії в посольстві. нажаль, ця послуга тільки через електронний запис, вільних слотів немає, і функція повідомити коли будуть мабуть не працює, бо за два місяці слот не піймав.
Спробуй записатися опівночі за Києвом.
Глухо. Дві ночі пробував, і по Києву, і за місцевим часом - слотів тупо немає. В інших країнах є, але пертися в іншу країну (дорога, житло) тільки заради цього якось занадто.
Спробуй записатися опівночі за Києвом.
дякую, спробую вночі попровіряти слоти.
Якщо ти в Німеччині, то знаю що слоти дають в 18:00 або 19:00.