я вже якось пропонував даю свій ноут на вінді знімеш без фізичних пошкоджень? тіко ставку треба якусь норм аби був сенс потім майкрософту продамо ідею
якщо там немає віртуального диску від PGP або TrueCrypt або чогось подібного, на якому потім стартує основна Вінда, якщо через UEFI не заблоковано Boot menu, то зніму пароль і Майки не допоможуть
Djohny 14.08.2024 18:54 пишет: а впевнений що саме лазять?
Дякую, знайшли. Співробітниця по вечорах приходила працювати і доньку малу з собою бралаа, а та за мій комп сідала Питаю, твоя мала тут була? Ні. І до останнього морозилась, поки директор її до себе не покликав і відос не показав.
Дякую, знайшли. Співробітниця по вечорах приходила працювати і доньку малу з собою бралаа, а та за мій комп сідала Питаю, твоя мала тут була? Ні. І до останнього морозилась, поки директор її до себе не покликав і відос не показав.
Жесть.
тут цікава позиція директора. Ноут то його (організації) і може він не проти, щоб дитина цінної співробітниці погралася трохи.
Дякую, знайшли. Співробітниця по вечорах приходила працювати і доньку малу з собою бралаа, а та за мій комп сідала
в мене колись був цікавий скандал. Я тоді працював в одному проекті USAID і голова проекту інколи приводила сина. І ось, одного разу, коли вона писала листа кудись у високі інстанції і не завершила його і так залишила на екрані. Той оболдус-син, понаписував там всіляких матюків, обклав всіх зрозуміло чим і натиснув на кнопку "Відправити".
Smap 16.08.2024 17:21 пишет: ...понаписував там всіляких матюків, обклав всіх зрозуміло чим і натиснув на кнопку "Відправити".
У мене трохи інша історія була у час, коли людина шукала «запасний аеродром», щоправда толком не розібралася з налаштуваннями сайту знайомств. Як наслідок різні чоловіки отримували повідомлення з моєї адреси електронної пошти.
У меня в офисе такие мамкины хакеры тоже встречаются, правда в основном за родительские компы лезут. А вообще это такие традиции семейные. Помнится меня батя тоже, когда дома оставить не с кем было, тоже таскал к себе на работу в ИК Глушкова и за какой-нибудь тогдашний мейнфрейм усаживал. Хорошо что всякие интернеты и видеонаблюдения не сильно были развиты - вроде не спалил никто
Пароль на вмикання ноута (на bios) і цього достатньо. У адміна або директора, якщо адміна не тримають, є список паролів співробіників. кщо співробітник відсутній то у директора завжди буде доступ до файлів, які знадобилися. А взагалі не уявляю організації, у якої немає хоча б невеличкого сервера, де зберігається все необхідне для роботи. А пускати дітей за робочий комп'ютер...
Storag 14.10.2024 11:44 пишет: Пароль на вмикання ноута (на bios) і цього достатньо. У адміна або директора, якщо адміна не тримають, є список паролів співробіників. кщо співробітник відсутній то у директора завжди буде доступ до файлів, які знадобилися. А взагалі не уявляю організації, у якої немає хоча б невеличкого сервера, де зберігається все необхідне для роботи. А пускати дітей за робочий комп'ютер...
Хех, це щось давнє-прадавнє , сервера, файли на комп'ютері, паролі у адміна. Гарні були часи, але нема такого давно. Диски зашифровані, робота через vpn, підключення через який-небуть аутентікатор, а в офісі навіть якщо щось втикнеш у неробочий (звісно) usb-порт - безпечник прибіжить )))