juiT 25.08.2024 20:10 пишет: Ось так було би правильно.
Не знаю нащо ти намалював варіант з перетинанням металевої огорожі . Як правильно я в курсі. Я навів цей маневр виключно для того, щоб показати, що робота біля транспортних магістралей як правило створює автомобілісту масу незручностей. Власне це одна з причин, чому я практично не їжджу машиною на роботу. В останнє мабуть у квітні 2022-го.
Малось на увазі, зробити виїзд з прилеглої території далі, щоб не лізли перпендикулярно розмітці. Транспортні магістралі враховують потреби тисяч автомобілів за день, і не можуть врахувати забаганки 10 автомобілів яким потрібно їхати так як вони хочуть і не хочуть стояти в черзі на розворот далі. От саме для таких хитро...них і ставлять знак тільки направо, хоча є світлофор.
hugo-smk 26.08.2024 01:11 пишет: . Схожа ситуація на перехресті Саксаганського/В.Васильківська, коли всім треба перелаштуватись в короткому проміжку, і якось ніхто досі не додумався вирішити цю ситуацію.
Там вже наче показали, як можна виїхати, можна поїхати далі і розвернутись (вул. Мистецька), якщо ближній варіант не підходить.
Стосовно центру. На цьому перехресті 4 полоси по Саксаганського, повертати можна з двух. Також В.Васильківській немає повороту наліво, тому схоже там тільки тим, що це перехрестя. Єдине, що там можна зробити прибрати зелену стрілку зі сторони площі Українських героїв і зробити затримку на світлофор із потоком по В. Васильківській зі сторони Олімпійської.