Щось не знайшов теми по Укрнафті в теперішній формі власності. А вони активно підминають під себе санкційні мережі, та й на АЗС в полі мого зору клієнтів візуально більше, ніж було ще півроку-рік тому. Хто що скаже за якість?
у нас вибирати немає з чого, вог, укрнафта і якісь місцеві мережки. Якщо на вог зливається цистерна, заїжджаю на укрнафту. Газ нормальний, бензином не пам'ятаю коли заливався, але теж особливих проблем не відчув.
Та нібито нормально все. Заливаю там періодично 95, бо зручно по дорозі. Єдине, що завжди купляю через їх додадток, там зараз ціна у них 51,99грн./літр.
DiSi 26.08.2024 11:00 пишет: Та нібито нормально все. Заливаю там періодично 95, бо зручно по дорозі. Єдине, що завжди купляю через їх додадток, там зараз ціна у них 51,99грн./літр.
Якось місяць тому спробував заправитися з додатку. Перед цим поклав паливо до скриньки (гаманець). Але на колонці написало, що списання зі скриньки при заправленні не працює. Заправляв через оператора. Він вже списав зі скриньки.
DiSi 26.08.2024 11:00 пишет: Та нібито нормально все. Заливаю там періодично 95, бо зручно по дорозі. Єдине, що завжди купляю через їх додадток, там зараз ціна у них 51,99грн./літр.
Хм, в мене 54.99. Може то була акція до дня незалежності? А так ціна як на стелі ,так і в гаманець
Хм, в мене 54.99. Може то була акція до дня незалежності? А так ціна як на стелі ,так і в гаманець
Та ні. Давно так. Додаток старий ще якийсь, JET називається. -3 гривні стабільно, але буває і більше. Ціна на 95 у них біля мене 56,49 була, в додатку на зараз 51,99.
Та ні. Давно так. Додаток старий ще якийсь, JET називається. -3 гривні стабільно, але буває і більше. Ціна на 95 у них біля мене 56,49 була, в додатку на зараз 51,99.
Jet - це додаток ANP та Авіас У Укрнафти свій додаток
Jet - це додаток ANP та Авіас У Укрнафти свій додаток
Точно. Вони ж з новим брендом зайшли. Я просто думав, що то воно все одне й те саме. Зрозумів, вибачте)
Запитав за сертифікати на пальне. "Вони у директора на комп'ютері, в робочі дні звертайтесь до нього" На газ ціна рази 3 за тиждень підросла по надцять копійок