zizudm 27.08.2024 13:56 пишет: Нужно установить ГБО на Jeep Cherokее 2,4 2017
по адекватной цене.
На свои авто устанавливал и дорогое и дешевое, глобально не вижу особых различий.
Вообщем ищеться цена-качество и так что бы с утра завез, вечером забрал (очень желательно). Время Газа предлагает за 22, но у них на сколько помню китайщина.
gorr 12.09.2024 12:52 пишет: єто не таурус? еще кто-то?
это не я назвал фирму, если что)))
Допис модератора: Не перебільшуй, просто за назву, або ім'я мастра ніхто не наказує. Уважніше прочитай п.4 А от якщо додати посилання на сайт, або телефон - от тоді буде гірчичник.
Вітаю! Вирішив встановлювати на таурусі Комплект вийшов 25,5к грн (польща).
З приколюх тещо трохи провтикали по налаштуванням і оберти брало з іншого місця. Тому гбо постійно вмикалось і вимикалось. Поїхав - вибачились, поправили оперативно.
Поки тестую, подивлюсь що по росходу і тп. Інших боків поки не виявив
Дорест чірок 2.4 (є звичайний та флекс. Флекс відрізняється прошивкою, пару додаткових датчиків і патрубки маслостійкі чи якось так. 3.2.
Чірок рест 2.4 3.2 2.0 турбо
Як дорест так і рест мають однакові 2.4 та 3.2 двигуни. Наче в ресті 3.2 пофіксили теплообмінник але то не точно. І то вже навісне.
Кришки двигуна для 2.4 однакові як для дореста та і реста (COVER. Engine. Part Number: 04627875AH Supersession(s): 04627875AC; 04627875AF; 04627875AE; 04627875AG; 04627875AD; 4627875AH) Крім цього, ця кришка (з цим кат. номером) йде на ренегад, дарт, фіат 500х, крайслер с200 і тд.
однак я бачив три варіанти напису на кришці - червоним, білим, а у мене кольору пластика ) і ще - на рестових 2,4 у декого існує проблема аномального споживання оливи, і про це є відповідний бюлетень, і нібито проблема вирішується оновленням софту, проте на мій ВІН, наприклад, кампанія не поширюється, та й оливу не бере у мого знайомого був Ренегейд, у нього оливу жерло і бюлетня не було тому і дійшов висновку, що не все там таке однакове (можливо, відмінності лише софтверні), і, можливо, ця неоднаковість якось впливає на роботу газових комп'ютерів
Чудово. А от ще запитання. Емулятор тиску палива дійсно потрібний чи можна без нього? Мені додали стагівський FPE-A вже на заключному етапі установки... Stag qbox електроніка...
gorr 14.10.2024 10:55 пишет: Чудово. А от ще запитання. Емулятор тиску палива дійсно потрібний чи можна без нього? Мені додали стагівський FPE-A вже на заключному етапі установки... Stag qbox електроніка...