autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Мобільний оператор для "блекаутів"

hugo-smk | СуперСтар **
29 августа 2024 в 00:03
Все життя сидів на одному К, але зараз без зв'язку і інтернету в місті лишатися важкувато, тому думаю прикупити альтернативу сімку. Розумію, що в різних районах по різному всі працюють, але цікаво почути думку форумчан з приводу питання
maksym | V.I.P **
Re: Мобільний оператор для "блекаутів"
[Re: hugo-smk] 29 августа 2024 в 01:05
В мене водафон та лайф. Так між ними і перемикаюсь.
VovkZ | V.I.P **
[Re: hugo-smk] 29 августа 2024 в 03:42
В них же є внутрішній роумінг. Тобто, без зв'язку ніхто не лишиться. Інше питання, що перевантажені базові станції в принцмпі не можуть забезпечити нормальну швидкість моб.інтернету під час вимикань. Тому, по моєму, резервний оператор для вимикань - втрачає сенс.
(В мене істтрично склалося, що два телефони бо два операори - то крристуюся лише одним. Другий працює анаогічно, не краще).
Змінено VovkZ (03:44 29/08/2024)
Сапожник | Супер писатель! ****
[Re: VovkZ] 29 августа 2024 в 05:17
VovkZ 29.08.2024 03:42 пишет:

В них же є внутрішній роумінг. Тобто, без зв'язку ніхто не лишиться. Інше питання, що перевантажені базові станції в принцмпі не можуть забезпечити нормальну швидкість моб.інтернету під час вимикань. Тому, по моєму, резервний оператор для вимикань - втрачає сенс.
(В мене істтрично склалося, що два телефони бо два операори - то крристуюся лише одним. Другий працює анаогічно, не краще).

внутрішній роумінг працює в кращому випадку для голоса, інет вони ріжуть до рівня діалапа і це навіть не під час блекаутів.
Задовбує цей нац.роумінг, телефон на нього як переключиться в ліфті або паркінгу, потім "стукаєш в бубна" щоб перемкнутись на рідну мережу в повернути нормальний інет.
Маю Водафон+Лайф. Ведуть себе однаково під час відключень, інет просідає.
nickka | продавець овочів **
[Re: VovkZ] 29 августа 2024 в 07:14
не лишиться, але різниця є. В отому роумінгу звук булькає, блямкає і взагаді зникає. У нас раніше лайф був єдиний операторі порівнювати було ні з чим, але тримав при відключеннях довго, сигнал був відмінний, а потім додався київстар. Зараз лайф якось стух, чи дерева виросли, чи ще щось, сигнал слабенький, при відключеннях майже весь час світиться R тобто роумінг на київстар, а київстар і тримає довго, і сигнал стабільний, і інтернет дозволяє рілзи дивитися під час відключень. Так що тут не вгадаєш. Я не платив декілька років київстару, просто номер тримав, а зараз плачу, бо така ситуація. При цьому в київському помешканні київстар поганий, лайф кращий. В минулі блекаути я ше і водафона карту купив, тестував коли ті двоє лажали, але принципової різниці немає. а в селі водафон так вишку і не поставив.
до чого це все, зараз ті стартові пакети не так дорого коштують, треба купити і перевіряти в тих місцях, де зв'язок і інтернет найбільше потрібні.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: nickka] 29 августа 2024 в 11:32
nickka 29.08.2024 07:14 пишет:

не лишиться, але різниця є. В отому роумінгу звук булькає, блямкає і взагаді зникає. У нас раніше лайф був єдиний операторі порівнювати було ні з чим, але тримав при відключеннях довго, сигнал був відмінний, а потім додався київстар. Зараз лайф якось стух, чи дерева виросли, чи ще щось, сигнал слабенький, при відключеннях майже весь час світиться R тобто роумінг на київстар, а київстар і тримає довго, і сигнал стабільний, і інтернет дозволяє рілзи дивитися під час відключень. Так що тут не вгадаєш. Я не платив декілька років київстару, просто номер тримав, а зараз плачу, бо така ситуація. При цьому в київському помешканні київстар поганий, лайф кращий. В минулі блекаути я ше і водафона карту купив, тестував коли ті двоє лажали, але принципової різниці немає. а в селі водафон так вишку і не поставив.
до чого це все, зараз ті стартові пакети не так дорого коштують, треба купити і перевіряти в тих місцях, де зв'язок і інтернет найбільше потрібні.

Так в тому і справа, що потрібні вони не в одних і тих самих точках на постійній основі
До речі - вже неодноразово помічав, що абсолютно глухо із зв'язком в ямі біля екс універмагу "московського"
Aziz | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 29 августа 2024 в 11:41
у мене КС+лайф, у дружини КС+ВФ. Після вимкнення світла лайф і ВФ одразу пропадають, а от КС працює ще 2-3 години. Перевірено на Виноградарі та Лук'янівці
maksym | V.I.P **
[Re: Aziz] 29 августа 2024 в 14:29
Aziz 29.08.2024 11:41 пишет:

у мене КС+лайф, у дружини КС+ВФ. Після вимкнення світла лайф і ВФ одразу пропадають, а от КС працює ще 2-3 години. Перевірено на Виноградарі та Лук'янівці

В Києві бази можуть стояти в різних групах вимкнення. Тому є нюанси.
А ось в селі одна група, вимкнули - і всі оператори впали. При цьому по марафону розповідають, що є якась важлива бамага, яка зобов'язує операторів працювати без електрики по 8 годин.
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

3 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 969