autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Edge та мобільний інтернет. Трафік є?

maksym | V.I.P **
29 августа 2024 в 14:43
Питання ось в чому. Коли все ок - телефон радісно пише наявність 4g і інет на мобільному нормальний.
Коли відключення чи інші проблеми з моб зв'язком - на телефоні вискакує позначка Е. Але швидкість 0. Нічого не ворушиться.
Я вже старий та пам'ятаю інет Edge. Потроху все прокачувалось. Як діал-ап, може і краще. Зараз таке враження, що воно пише Е, а по факту нічого не відбувається.
А питання ось в чому.
Це у всіх так чи треба телефон колупати, може де опція стоїть не та?
R.Karp | СуперСтар **
Re: Edge та мобільний інтернет. Трафік є?
[Re: maksym] 29 августа 2024 в 14:47
У мене так само. Навіть коли зявляється Н або Н+ майше нічого не грузиться. Лише біля вікна або на балконі зявляється 4G.
Maksimus | V.I.P ***
[Re: maksym] 29 августа 2024 в 14:54
грузиться, зазвичай коли є електрика все працює. от тільки з часів EDGE значно збільшився розмір даних - тільки завантажити перелік файлів, які необхідні для відображеня сторінки, займає кілька хвилин. тепершні енікейщики практично не займаються оптимізацією коду і даних, для них головне частіше оновлення випускати і більше реклами вбудовувати.
nickka | продавець овочів **
[Re: maksym] 29 августа 2024 в 14:58
Лайф пише 4ж і автоуа не відкриває
bomber | Супер писатель! ***
[Re: maksym] 30 августа 2024 в 08:41
є думка що QOS у оператора(ів) криво налаштований....
зазвичай EDGE/H/H+/4G це різні з точки зору IT мережі і для кожної з них "нарізається" максимальна/мінімальна/гарантована пропускна спроможність та пріорітет в черзі для проходження даних... як я розумію, у EDGE сама менша полоса (можливо "0") та самий низький пріорітет .,. от і маємо, що маємо...
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Maksimus] 30 августа 2024 в 08:58
Maksimus 29.08.2024 14:54 пишет:

грузиться, зазвичай коли є електрика все працює. от тільки з часів EDGE значно збільшився розмір даних - тільки завантажити перелік файлів, які необхідні для відображеня сторінки, займає кілька хвилин. тепершні енікейщики практично не займаються оптимізацією коду і даних, для них головне частіше оновлення випускати і більше реклами вбудовувати.

я би з тобою погодився, але через едж зараз навіть мессенджери текстом не пробиваються. Тож думаю, що там в тому еджі зараз життя нема.
nickka | продавець овочів **
[Re: Sashok_Accent] 30 августа 2024 в 10:25
Операторам доручили подовжити час автономної роботи. Не знаю чи пов'язано воно, чи ні... При минулих відключеннях лайф в селі тягнув усю мою роботу і мегого на компі коли свтла не було, падав вже коли світла не було довго, годин 7-8 і більше, а зараз навіть автоуа відкривати не хоче, хоч і 4ж написано. Може обмежують щось якось щоб продовжити час роботи?
Alex2064 | V.I.P ***
[Re: nickka] 31 августа 2024 в 08:13
У меня с лайфом и в Киеве такая же хрень. Как дают ээ, все норм. Но при наличии ээ тот роутер с лайфом [*****] не нужен. Сейчас в селе скорость от 0 до 15-20мб скачет
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

3 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 686