вже років з 10 на ноутбуках тачпади з функцією MultiTouch як на єплі. Чим дорожче ноутбук тим більше буде тачпад.
я це знаю, але з того, шо щупав у рітейлах - усе настільки УГ, що нвіть і близько за тактильными відчуттями не схоже на тач прошкі. Чому і питаю, можливо хтось надасть вірний вєктор пошуку.
вже років з 10 на ноутбуках тачпади з функцією MultiTouch як на єплі. Чим дорожче ноутбук тим більше буде тачпад.
я це знаю, але з того, шо щупав у рітейлах - усе настільки УГ, що нвіть і близько за тактильными відчуттями не схоже на тач прошкі. Чому і питаю, можливо хтось надасть вірний вєктор пошуку.
iDimch 04.09.2024 21:45 пишет: А самсунгі як? Чи не користувався?
у дружини 3-річний SAMSUNG Galaxy Book. не те, взагалі не те. Там де є механічний рух самого тач паду при натисканні - це все не те. Ну і хто не в курсі - тач прошкі регує лише на пальці.
iDimch 04.09.2024 21:45 пишет: А самсунгі як? Чи не користувався?
у дружини 3-річний SAMSUNG Galaxy Book. не те, взагалі не те. Там де є механічний рух самого тач паду при натисканні - це все не те. Ну і хто не в курсі - тач прошкі регує лише на пальці.
Міхалич, як саксаул саксаулу. Шукай Макбук Про 16 2019 року на Intel процесорах. Та став туди вінду . І гроші зекономиш та 2 осі будеш мати. І відчуття залишаться правильними.
UT4UEP 05.09.2024 13:53 пишет: Шукай Макбук Про 16 2019 року на Intel процесорах. Та став туди вінду . І гроші зекономиш та 2 осі будеш мати. І відчуття залишаться правильними.
так прошка є зараз. але є і спецефічна софтіна під маздай. працювати через віддалений робочий стіл робочого компа набридло. Чому і виирішив спробувати знайти схожу залізяку.