Ревизор 23.09.2024 12:31 пишет: Та ні. Ти пишеш, що застосований механізм визначення місць, не подобається особисто тобі. Треба було... - це чого саме так треба? Бо тобі так хочеться? А чого саме так, а не інакше якось? Завжди знайдеться хтось, кого не влаштовує методика.
Не здатен зрозуміти про що я пишу - не відповідай. Чому місця для інвалідів в великих ТЦ порожні відсотків на 80? Тому що їх кількість необгрунтовано завищена. Так зрозуміло. Це не моя чи твоя думка - це об'єктивна реальність.
Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
в тих ТЦ що буваю, місць завжди вдосталь, тому питань не виникає.
DimonDSV 23.09.2024 14:52 пишет: Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
Зайві категорії це зайві проблеми і бюрократія. Набагато простіше замість 10 % для інвалідів написати у нормативці 2 чи 3%.
DimonDSV 23.09.2024 14:52 пишет: Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
Зайві категорії це зайві проблеми і бюрократія. Набагато простіше замість 10 % для інвалідів написати у нормативці 2 чи 3%.
Ну тоді займіться цим питанням. Користуйтесь демократією.
А якщо це парковка, розташована під медичним закладом?
Людина, яка закінчила неповну середню школу, щонайменше здатна прочитати те що там написане.
Чомусь усі забувають, що ПДР - це підзаконний акт, а керуватися потрібно саме Законом. От у Німеччині наприклад керуються саме законом, і водії або пішоходи порушують закон, а покарання за порушення закону більш суворе, ніж за порушення якихось там правил. Тому і порушників там значно менше.