Ревизор 23.09.2024 12:31 пишет: Та ні. Ти пишеш, що застосований механізм визначення місць, не подобається особисто тобі. Треба було... - це чого саме так треба? Бо тобі так хочеться? А чого саме так, а не інакше якось? Завжди знайдеться хтось, кого не влаштовує методика.
Не здатен зрозуміти про що я пишу - не відповідай. Чому місця для інвалідів в великих ТЦ порожні відсотків на 80? Тому що їх кількість необгрунтовано завищена. Так зрозуміло. Це не моя чи твоя думка - це об'єктивна реальність.
Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
в тих ТЦ що буваю, місць завжди вдосталь, тому питань не виникає.
DimonDSV 23.09.2024 14:52 пишет: Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
Зайві категорії це зайві проблеми і бюрократія. Набагато простіше замість 10 % для інвалідів написати у нормативці 2 чи 3%.
DimonDSV 23.09.2024 14:52 пишет: Думаю, що підрахунок відповідних місць спирається на іноземні дослідження. у нас люди з інвалідністю не завжди можуть собі авто дозволити. тому і пустують ті місця. можливо варто додати категорій людей, які там можуть паркуватися.
Зайві категорії це зайві проблеми і бюрократія. Набагато простіше замість 10 % для інвалідів написати у нормативці 2 чи 3%.
Ну тоді займіться цим питанням. Користуйтесь демократією.
А якщо це парковка, розташована під медичним закладом?
Людина, яка закінчила неповну середню школу, щонайменше здатна прочитати те що там написане.
Чомусь усі забувають, що ПДР - це підзаконний акт, а керуватися потрібно саме Законом. От у Німеччині наприклад керуються саме законом, і водії або пішоходи порушують закон, а покарання за порушення закону більш суворе, ніж за порушення якихось там правил. Тому і порушників там значно менше.
Сьогодні спостерігав рейд на паркінгу маркету. Продаж квитанцій за паркування на місцях для інвалідів, 1020...1700 грн за шт. Патрулька зробить кружок, нова рибка зайде, процес повторюється
kieVWer 08.12.2024 13:17 пишет: Сьогодні спостерігав рейд на паркінгу маркету. Продаж квитанцій за паркування на місцях для інвалідів, 1020...1700 грн за шт. Патрулька зробить кружок, нова рибка зайде, процес повторюється
у будь-якому ТЦ потрібна постійна точка патрульної поліції, бо робота у них від відкриття до закриття ТЦ
Каже, зупиняюсь на місці для інвалідів, наклейка є з двох боків. Поруч зупиняється Гетс, виходить війський, але без ноги, і починає бикувати... Причина - інвалідів на Ауді А6 не буває.
Придумають стікер - QR код для тих, хто має таке право, от я тільки шо придумав. Але, якщо по -чесному, то ці місця можна було б розділити і з мамами з дітьми, тому що виймати-посадити дитину з автокрісла таки потребує трошки більше місця щоб відкрити двері і не побити сусідні.