autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Холодильник ноуфрост або плачучий? (3/3)

harald67 | подсевший на форум **
Re: Холодильник ноуфрост або плачучий?
[Re: xonix406] 9 сентября 2024 в 21:11
xonix406 09.09.2024 19:29 пишет:

alex_b 09.09.2024 15:00 пишет:

Mutant 09.09.2024 10:46 пишет:

В ответ на:

...

Так, овочі треба зберігати або у контейнерах або в пакетах. Ноуфрост їх висушує.

Или в хорошем отсеке для овощей и фруктов. Если же вдруг забыть какой-то огурец на месяц (это надо сильно этого захотеть) то в ноуфросте он подсохнет (через месяц), а в капельном покроется плесенью или тупо сгниет. Тут кому что нравится.

в моєму ноуфрості ЛЖ 2003 року народження овочі гниють, на жаль )))

У моєму супернавороченому Liebherr 2014 року огірки також згнивають, а не висихають, що у відділенні для овочів, що просто на полиці.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: alex_b] 9 сентября 2024 в 21:16
alex_b 09.09.2024 18:59 пишет:

В ответ на:

Мабуть ти занадто ускладнюєшь роботу отих продавців. Основна мета отих хлопчаків - продати тобі холодильник. Отже він буде напарювати не той, де він бульше заробить (у мене є сумніви у такій диференціації заробітку), а той, що є в наявності конкретно у цьому магазині.

От нечего делать несколько раз не отгонял паренька, а из интереса шел с ним. Картина одинаковая. Ведет к популярным среднебюджетникам (ну типа как Бош на автофоруме ), когда я не проявляю интереса, спецИлист ясно понимает, что у меня плохо с деньгами и приводит к голимым китайцам. Получив и тут облом, по моему желанию ведет к более навернутым моделям, но быстро впадает в ступор, т.к. просто не знает что говорить, и что рекламировать конкретно. Ему в подсобке об этом не рассказывали. Финиш.

Я мав на увазі (з власного досвіду спілкування що з продавцями кухонної техніки, що з продавцями телевізорів) що жоден з них ніколи не рекомендував мені придбати товар, якого на даний час не було в торговому залі. Навіть якщо такий товар найбільше відповідав сформульованим мною вимогам і був у наявності в цій же торговельній мережі але на складі або у іншому магазині цієї ж мережі.
Сапожник | Супер писатель! ****
[Re: xonix406] 9 сентября 2024 в 22:25
xonix406 09.09.2024 19:23 пишет:

ноуфрост. Це як велосипед і машина ))) з точки зору жінки

Нормальна жінка зазвичай не розуміє що від неї хочуть з такими питаннями. Їй головне щоб працювало і борщ не скисав
Це тільки задроти автоуашніки не перший рік розборки влаштовують

Пс. Я (як сервісник) двома руками голосую за непопулярний нині крапельний, хоча вже декілька місяців користуюсь ноуфростом
Змінено Сапожник (22:26 09/09/2024)
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Холодильник ноуфрост або плачучий? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 23 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2226