Поїхали далі в Європу а потім додому. Шмат сала запакував у вакуум якщо не розрізати ззовні виглядає як якесь мило, так що може й прокатить. Зайшло свіже та на здивування закарпатське з перцем. За сашимі та суші навіть не схотіли пробувати. Навіть я зрозумів чому: на смак не те що наш магазинний а навіть узбецький рис відрізняється від японського. Кажуть навіть китайський чи корейський інші за смаком, так таки дійсно - навіть я зрозумів що воно різне хоча дивно бо ж рослина одна (трошки привезли усілякої японської смакоти) а про якість риби вже й казати годі, бо якщо лосось хоч в теорії ще може бути свіжим то з тунцем зовсім ніяк. Рамен ... Це як борщ який зварить узбек у Ріо . Страва в теорії одна а той для кого вона автентична їсти не зможе. Про дорожній рух у Києві, якби вмів матюкатись то нематюками були б тільки в та на... Пропонував за руль сісти, мала навіть переводити не встигала )) каже рух жахливий, якщо образно то "тут кожен намагається когось вбити" Це при тому що він їздив у Гонконзі за кермом.. Вчора були на Майдані .. в Японії про це не пишуть...
Hammer 10.09.2024 12:25 пишет: камрад, надо бы зятя использовать для общего блага, случай то редкий отправь его по нашим суши точкам, хай заценит де можно а куда не. и атчот сюда
nickka 07.10.2024 10:29 пишет: дві аврори, атб, чебуреки, м'ясорубка... добре що хоч анжіо закрили
ага, ще фора, еко, Галувана Баля ( вже2) хумана і тд , а без анжіо да , з ним було краще, але через дорогу е міні анжіо
До речі, чебуреки нещодавно там взяв, то мені дуже сподобалися... ті що оригінальні, без сиру. Але, чесно кажучі, мені нема із чим порівняти, бо то були перші у життті, що наважився купити Чомусь, навіть на ЮБК у татар у Алушті, у минулому житті, не вистачало сміливості, скоштувати