autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Прибрати номер телефону із гетконтакт і тд -реально?

hugo-smk | СуперСтар **
9 сентября 2024 в 00:15
В продовження теми про оператора для блекаутів вирішив спробувати пропозицію від форумного продавця сімок із корпоративними тарифами.
Але не очікував, що по номеру телефона в гетконтакт і вайбері (це лише те, що я особисто бачив) під цим номером буде досить пікантний підпис. Враховуючи бажану специфіку використання номеру, то навряд хтось в адекватному розумі буде підіймати слухавку, бачачи такий підпис, що різко зменшує сферу його використання для мене.
Чи реально якось цю "історію" почистити? Бо продавець увімкнув режим максимальної клієнтоорієнтованості і лише посміявся з мене
Sashok_Accent | IesuiT ***
Re: Прибрати номер телефону із гетконтакт і тд -реально?
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 06:42
Не вийде
Це люди самі віддають гетконтакту свої адресні книги, і як у них який номер підписаний. Ти цьому теж посприяв, коли поставив його собі
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Sashok_Accent] 9 сентября 2024 в 06:46
Sashok_Accent 09.09.2024 06:42 пишет:

Не вийде
Це люди самі віддають гетконтакту свої адресні книги, і як у них який номер підписаний. Ти цьому теж посприяв, коли поставив його собі

Та я і не ставив, попросив друга глянути, він підтвердив підпис як у Вайбері
Maksimus | V.I.P ***
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 09:38
hugo-smk 09.09.2024 06:46 пишет:

Не вийде

ти допоміг іншим: при обранні номера, що хочеться придбати, варто його таким чином перевірити.
MakcPassat | Достоевский ***
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 09:55
Мабуть єдиний варіант, це щоб друзі, і яких стоїть гетконтакт, додали твій номер з правильною назвою контакту.
Valerievna | Та самая **
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 10:17
Там є платна функція видалення небажаних прізвиськ наче
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Maksimus] 9 сентября 2024 в 10:24
Maksimus 09.09.2024 09:38 пишет:

Не вийде

ти допоміг іншим: при обранні номера, що хочеться придбати, варто його таким чином перевірити.

А я і не вибирав - ніхто його навіть не повідомив, побачив його вже забравши на пошті сімку. "Гарні" цифри мені не були сильно принципові, а можливість отакої історії в голову не приходила, тим паче продавець тут давно і багато всього продає- наче як не в ларьку на ринку придбавав
ALP | важничающий писатель **
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 10:50

підпис як у Вайбері

Нема никаких проблем заново активировать номер в вайбер с иной подписью.
WarFox | СуперСтар ****
[Re: MakcPassat] 9 сентября 2024 в 15:19
MakcPassat 09.09.2024 09:55 пишет:

Мабуть єдиний варіант, це щоб друзі, і яких стоїть гетконтакт, додали твій номер з правильною назвою контакту.

особенность ГК что он показывает не одно имя а все которыми называли некий номер. Ваш совет приведет к увеличению списка.
ЁПРСТФ | хохаибнйскиро **
[Re: hugo-smk] 9 сентября 2024 в 22:54
З ГК - реально. Там пройти досить заплутаний шлях треба і вуаля: даний абонент не бажає ділитись своїми даними. Щось на кшталт такого буде написано;)
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: ALP] 10 сентября 2024 в 01:44
ALP 09.09.2024 10:50 пишет:

підпис як у Вайбері

Ха-цілий день не виходить в мене у вайбер зайти, е приходить смс про активацію, і дзвінок не йде- один раз пройшов,але після введення код нікуди далі не пцстило.. Вжке думаю, що може він під цей номер зареєстрований якимось чином, щоб ніхто (тобто я) не увів його. Хз, може завтра запрацює нарешті. А може треба змиритися, що номер з нюансами)
SARS | Супер писатель! **
[Re: hugo-smk] 10 сентября 2024 в 09:26
hugo-smk 10.09.2024 01:44 пишет:

підпис як у Вайбері

Ха-цілий день не виходить в мене у вайбер зайти, е приходить смс про активацію, і дзвінок не йде- один раз пройшов,але після введення код нікуди далі не пцстило.. Вжке думаю, що може він під цей номер зареєстрований якимось чином, щоб ніхто (тобто я) не увів його. Хз, може завтра запрацює нарешті. А може треба змиритися, що номер з нюансами)

Так, зараз рега сильно глючить, в такому разi варто зайти в техпiдтримку та заповнити вiдповiдну форму, тодi все нормально приходить.
izon | V.I.P ****
[Re: hugo-smk] 12 сентября 2024 в 18:59
мой удалили пару лет назад на основании письма о нарушении законодательства Украины о персональных данных.
Змінено izon (18:59 12/09/2024)
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: SARS] 13 сентября 2024 в 02:29
SARS 10.09.2024 09:26 пишет:

hugo-smk 10.09.2024 01:44 пишет:

В ответ на:

...

Так, зараз рега сильно глючить, в такому разi варто зайти в техпiдтримку та заповнити вiдповiдну форму, тодi все нормально приходить.

Дякую за пораду. Підтримка відповіла, що взагалі не бачить спроб активації з мого номера) Але після скрінів таки щось пофіксила і вдалося зареєструватись. І більше того - для видалення інфи достатньо їм заповнити форму.
Подивимось чи спрацює.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 19 сентября 2024 в 17:04
У вайбері наче прибралось.
Тепер питання до юзерів гетконтакт - я ж вірно розумію, що він автоматом підтягує дані при вхідному виклику, якщо контакта нема в телефонній книзі?
Можливо хтось зможе заодно і номер пробити, будь ласка.
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

2 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1960