autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Вибір Універсала за 10К Є (7/7)

juiT | подсевший на форум *
Re: Вибір Універсала за 10К Є
[Re: YSK] 25 сентября 2024 в 12:45
Шкода А7 на Фоні Інсігнії це Е класс, що для задніх пасажирів, що багажник.
Порівнюю я з Колеосом. Дуже схожі відчуття від салону, що пасажирське попереду, що задній ряд. Але Колеос на 40см коротший і багажник на 100л менше, хоча добра влазило більше.
Моя статура тут нідочого.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: YSK] 25 сентября 2024 в 12:54
YSK 25.09.2024 11:33 пишет:

juiT 25.09.2024 11:00 пишет:

Опель Інсігнію порівнював 1 покоління ( 15 модельний рік).
Позаду менше місця чим в Тойоті і так само як у тебе.
По ширині може трохи і ширше, але по довжині саме компоновка салону менша. Також торпеда дуже велика.
Після Б7 дуже відчувається, особливо по багажнику.
По відчуттям і місцю в салоні, вона ближче до твоєї Астри, саме по довжині.
Коли по довжині не комфортно, то на ширину вже не сильно звертаєш увагу.

По моїм прикидкам, якщо я водій(зріст 181 і зовсім не худенький) то позаду мене спокійно розміститься пасажир з ростом до 190 без дискомфорта по ногам чи голові. Коли сам сідаю за собою, від колін до переднього сидіння орієнтовно 10 см. В Інсігнії місця і по довжині, і по ширині ще більше. Тому я й не можу зрозуміти як навіть з твої зростом і статурою там може бути не комфортно. Схоже більше на упереджене ставлення до авто. От чого справді не має ні в Астрі ні в Інсігнії, так це заднього дивана як в ОВЦ, там тупо диван з доволі крутим і комфортним нахилом спинки, як в якомусь S-класі.

Справа не у зрості. Я коли сідаю за кермо небаченого мною до того авто, то не дивлюся попервах, хто там може сісти на задній ряд за мною. Я спершу оцінюю чи зручно і просторо мені за кермом. Так от у інсігнії - незручно і затісно. А ширина салону особливого значення не має. Мені з моїми 195 см і 110 кг по ширіні цілком зручно у Сітроєні С1, а от інсігнії або аурісі - ні.
vlad106 | V.I.P **
[Re: juiT] 25 сентября 2024 в 16:09
Щоб трошки розрядити тему, напишу в чому мені зручно було (прередивився багато чого)
Зріст 190 але довгі руки-ноги. Вага 98, трохи схуд із 110, окей.

Відразу скажу що не на всіх їздив, просто тулив у сидіння і налаштовував кермо.

Із лідерів - це тіпа прям топчик - Хонда Кростур і БМВ 5 Ф11 на спорт сидіннях. З БМВ просто виганяли, не хотів вилазити, ледь не побили

Друге місце - 90% Вагу. Майже всі Ауді, Шкоди, Сеати, Тіги, Пассати, Гольфи у залежності від комплектаціі чи просто ОК, чи прямо дуже гуд. у деяких моделей незвичні габарити, тіпа Суперб чи А6, но решта абсолютний ОК
Ще додамо Мерс Ешку там досить зручно, але відчуття що сидиш в баржі.
Сюди ж Х3 Ф25, там взагалі дуже все зручно і оглядовість особливо.

Не сподобалось (по різним причинам) де головою в дах, де сидіння не регулюються, де ще що.
Ну, Інсігнія - недостатньо регулювання сидінь
Рог - типічна японська табуретка із початку 2000-х, ніякого комфорту чи позитивних вражень
ЦРВ - сидіння такі самі як і в Кросстурі, але ніяк не регулюються, далі не цікаво. По простору так само як і Рав, Рог, Спортеж.

Із нових - Форік І Рав плюс-мінус одне й те саме, дуже різний дизайн, у Раві він трохи свіжіший, у Форіку наче хтось покурив і його поперло на малювання форм. Самий прикольний салон із такого був на новому Туксоні. Там мінімалізм і простота (не простата), відчувається що автомобіль новий а не нафарбований старий.
3008 - прикольно все. І Їде непогано, і шумка непогана, трохи який-сь дьорганий по керму і по мотору але всістись можна нормально

Куга - непогано але в топі. В базі я думаю буде так собі

ЛР Діско Спорт розчарував. Всістися нормально я не зміг.

Ось такі враження, і наголошую - це лише перші враження від зручності сидіння в стоячій машині. Під час руху можливо все буде інакше.
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Вибір Універсала за 10К Є (7/7)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

7 користувачів і 47 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6934