Привіт! Накладка над передньою аркою - не тільки пістони від'єдналися, але у деяких місце кріплення самих пістонів до накладки відламано. Хто може порадити в Києві ремонт пластикового обвісу?
Боюсь що оскільки відламано кріплення кліпс, то уже ремонт накладки не допоможе. Варто глянути в сторону нової або з розборки тільки щоб ціле було. Якщо все ж цікавить спроба ремонту, можу в особисті дати контакти де я останній раз авто після дтп відновлював у Києві на Видубичах. Окрім кузовщини, там ще трохи і пластмасу можуть підпаяти. Не впевнений чи прямо сюди можна запостить, щоб не врахували за рекламу
Maximanri 16.09.2024 15:14 пишет: Боюсь що оскільки відламано кріплення кліпс, то уже ремонт накладки не допоможе. Варто глянути в сторону нової або з розборки тільки щоб ціле було. Якщо все ж цікавить спроба ремонту, можу в особисті дати контакти де я останній раз авто після дтп відновлював у Києві на Видубичах. Окрім кузовщини, там ще трохи і пластмасу можуть підпаяти. Не впевнений чи прямо сюди можна запостить, щоб не врахували за рекламу
А киньте і мені контакт, бо гілка впала та трохи пожмакало кузов.