Доброго дня, форумчани. Від початку повномасштабного вторгнення моя машина допомагає мені займатися волонтерською діяльністю (завозимо і передаємо Силам Оборони техніку від партнерів за кордоном), а з 21 грудня 2023 року щоденно служить у Силах Логістики ТРО. Хто не знає, заробітна плата військовослужбовця, який перебуває не на ЛБС, становить 20 тисяч, тридцятку ми не отримуємо. Попереду зима, машина дедалі частіше просить уваги, якщо в когось із вас буде час і бажання допомогти в пріоритені аккамулятора, ремонті роздатки, приобритении зимової гуми, я відкритий до пропозицій)
За час волонтерки маю під три десятки подяк від усіх підрозділів ЗСУ, Національної Гвардії, ДПСУ, за моєю діяльністю можна слідкувати на сторінці. ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100087157684443
Так само допоможу знайти друге життя в армії вашій офісній техніці-моніторам, принтерам, ноутам, системникам, камерам спостереження, вай-фай роутерам, і т.д. З відправкою за наш рахунок і фотозвітом. Телефон для зв'язку 050-310-39-28
Картка 5167 8032 2079 6606