чи реально на мото доїхати на роботу сухим? а то поки вчусь то весь час сильно потію. чи то діло звички? може хто якими секретами по кіпу в цьому напрямку підказати має щось.
DimonDSV 17.09.2024 19:19 пишет: чи реально на мото доїхати на роботу сухим? а то поки вчусь то весь час сильно потію. чи то діло звички? може хто якими секретами по кіпу в цьому напрямку підказати має щось.
всегда сухой. Мотокуртка с десятком карманов для проветривания. Для сильной жары есть охлаждающие жилетки.
shcherb 18.09.2024 10:13 пишет: може в ТС мотард чи ендуро і він, дорогою на роботу, стрибає по сходах та перилах)) тоді важко не спотіти
та не той вік щоб наражати себе на додаткову небезпеку. тут сусід йобнутий, а я по перилам))
я ще тільки вчусь. але основний кейс використання - швидше добиратися по Києву. тому питання, як би лишатись максимально сухим, щоб колег не напрягати своїм виглядом.
В ответ на: Подумав що тема про дощ. Самому цікаво стало, бо промокав повністю
Сорри, я не мотолюбитель, чисто практически видел в Парижском ноябре, как народ толпами валит в офисы под дождем. Правда, как люди рациональные, в абсолютном большинстве на максискутерах. Так они прямо поверх униформы клерка одевают специальную просторную куртку и непромокаемые штаны на боковых молниях поверх брюк или джинсов. Я это вспомнил здесь к тому, что, наверное, при желании можно купить такой комплект в интернет магазе каком-нибудь.