autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Деформація корпусу смартфону - батарейка чи ні? (3/3)

Storag | охотник **
Re: Деформація корпусу смартфону - батарейка чи ні?
[Re: spd] 8 октября 2024 в 15:53
spd 08.10.2024 15:07 пишет:

нова батарейка приїхала від його імені з Дніпра і не така, як перша. Але працююча.

Здається я теж з Дніпра собі замовляв. Не пам'ятаю вже, давно то було. Але пам'ятаю, що тільки на тій батареї дата виготовлення не була заклеєна "гарантійною" наклейкою продавця. Всі інші були або з заклеєною датою або з просто стертою. Написи легко змиваються спиртом.
spd | IesuiT **
[Re: Storag] 8 октября 2024 в 19:15
З датою виготовлення те ще питання. Передивився масу фото - вказано 2018 чи 2019. Несправна була 2018. Думаю, сама по собі несправність контролера навряд з цим пов'язана. Та, що приїхала на заміну - взагалі без дати. Ну і ще такі, як ця друга, зазвичай продаються дешевше, але вже не став цього приводу влаштовувати розборки, бо вона все одно на гарантії 12 місяців, тож подивимось. Поки що поводиться адекватно, так само, як і батарейка у новому смартфоні.
Rucha | Достоевский *
[Re: spd] 8 октября 2024 в 19:37
spd 08.10.2024 19:15 пишет:

З датою виготовлення те ще питання. Передивився масу фото - вказано 2018 чи 2019. Несправна була 2018. Думаю, сама по собі несправність контролера навряд з цим пов'язана. Та, що приїхала на заміну - взагалі без дати. Ну і ще такі, як ця друга, зазвичай продаються дешевше, але вже не став цього приводу влаштовувати розборки, бо вона все одно на гарантії 12 місяців, тож подивимось. Поки що поводиться адекватно, так само, як і батарейка у новому смартфоні.

Це просто лотерея. Китайці їх роблять з гівна та гілок. Там сім разів на день може якість змінюватись.
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Деформація корпусу смартфону - батарейка чи ні? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

2 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2599