Sashok_Accent 20.09.2024 13:48 пишет: ... ну я ж кажу - в купра-чаті порівнювали з сіткою помітна різниця в температурі масла і коробки Двигун мабуть теж, але датчик температури двигуна як завжди умовний - показує завжди 90 градусів
Sashok_Accent 20.09.2024 13:48 пишет: ... ну я ж кажу - в купра-чаті порівнювали з сіткою помітна різниця в температурі масла і коробки Двигун мабуть теж, але датчик температури двигуна як завжди умовний - показує завжди 90 градусів
Чудовий тест. Різниця в 1-2 градуси це ніщо. І тут дійсно просто самому вирішувати потрібно. Я б ставив лише самостійно (що і зробив), відео на ютубі чи опис такого процесса в інтеренеті з самостійним встановленням є майже на кожну модель. Платити гроші за це на СТО мане б жада задавила, там же нічого складного не має
дурний тест, де нема взагалі надважливого параметру для турбових моторів - intake temp, а також температури на випуску (EGT). Влітку да по світлофорам, отам веселуха буде.
Також немає в тому свиномордому недо-тесті, очевидно, режиму тапкавпол - якщо їхати равликом ледве торкаючись педалі газу, то да різниця в темпі масла буде невелика (очевидно що ця різниця буде відчутно зростати коли двигун видає потужність).
Я вже не вільно дивлюсь на ті рішітки . Вчора звернув увагу на авто з трохи дивною лейбою Cupra х.з. що це таке , зараз цих марок Там такі діри ... а на радіаторі вже повно всяких досить великих комах і вони заб'ють радіатора дуже швидко . Такі діла Так що сітка нервово куре в стороні
Gavik 02.10.2024 12:37 пишет: ... а на радіаторі вже повно всяких досить великих комах і вони заб'ють радіатора дуже швидко . Такі діла Так що сітка нервово куре в стороні
В ответ на: Я вже не вільно дивлюсь на ті рішітки . Вчора звернув увагу на авто з трохи дивною лейбою Cupra х.з. що це таке , зараз цих марок Там такі діри ... а на радіаторі вже повно всяких досить великих комах і вони заб'ють радіатора дуже швидко . Такі діла Так що сітка нервово куре в стороні
Так фактор комах є незмінним для варіанту з сіткою та без А так тут або комахи, або комахи + сітка. Піду на свій гляну, чи реально камх багато (бо думаю, що ні)
В ответ на: Те що я бачив , тіпа хрущів чи оводів стерчали в радіаторі
Правильно, комаха, що застряла в радіаторі, виступає додатковим тілом між рідиною в радиаторі і повітрям. Чи має це вирішальний вплив на роботу радіатора в цьому місці - ХЗ, бо повітря охолоджує комаху, а так - соту радіатора
А якщо комаха стирчить в сітці - вона блокує якусь частину площі і зменшує віхдний потік
Давай на крайньому випадку * сітка і комахи її забили повністю * радіатор і його комахи забили повністю
В першому випадку до радіатора повітря майже не попадає і думаю, двигун точно перегріється
В другому темповідача погіршиться, але буде відбуватися.
В ответ на: Те що я бачив , тіпа хрущів чи оводів стерчали в радіаторі
Правильно, комаха, що застряла в радіаторі, виступає додатковим тілом між рідиною в радиаторі і повітрям. Чи має це вирішальний вплив на роботу радіатора в цьому місці - ХЗ, бо повітря охолоджує комаху, а так - соту радіатора
А якщо комаха стирчить в сітці - вона блокує якусь частину площі і зменшує віхдний потік
Давай на крайньому випадку * сітка і комахи її забили повністю * радіатор і його комахи забили повністю
В першому випадку до радіатора повітря майже не попадає і думаю, двигун точно перегріється
В другому темповідача погіршиться, але буде відбуватися.
Це все теорії і вигадки. Ви бачили хоча б раз повністю забиту сітку? І якими комахами вона повинна бути забита враховуючи, що дірки в сітці не малі. Хіба що по пасіці гасати. Я машину мию за рік раза три-чотири. Тоді ж і сітки промивають. І жодного перегріву.
Та який там перегрів , венти будуть на другій швидкості шпарити , до того ж ще можно причепа типу кепера тягати . В мене в книжці написано , щоб не гнав під гору та слідкував за температурою . Я мав на увазі , що через ті діри радіатор a\c забьеться