З бортиками зараз ось такі килимки непогані робить український виробник. Брали на пару корпоративних авто, нормально закривають підлогу і запаху не мають.
CRX 21.09.2024 13:12 пишет: З бортиками зараз ось такі килимки непогані робить український виробник. Брали на пару корпоративних авто, нормально закривають підлогу і запаху не мають.
Ща посмотрю. Тоолько с авто не вгадав. В мне сузукі 2005го, але модельний ряд 1998-2004. А по друге - цього авто нема в профілі
Асортимент той самий що і камрад CRX давав. Теж моїх авто немає.
ГрандВітара 2005+ та 1998-2004 абсолютно різні кузови. В мене сузука 2005 р.в. але це була мабуть остання партія в кузові 2004 року. А другої нема в профілі. Монтерей здох по єлектриці, мам трохи підкинула та тепер в мене MB W251 long 1ше покоління. В евах на нього є, але мені не зовсім вони зайшли взимку. З ев не дуже зручно коли сніга за день натагаєш - витягти акуратно дуже важко. В сузуке ева лежать.
Асортимент той самий що і камрад CRX давав. Теж моїх авто немає.
ГрандВітара 2005+ та 1998-2004 абсолютно різні кузови. В мене сузука 2005 р.в. але це була мабуть остання партія в кузові 2004 року. А другої нема в профілі. Монтерей здох по єлектриці, мам трохи підкинула та тепер в мене MB W251 long 1ше покоління. В евах на нього є, але мені не зовсім вони зайшли взимку. З ев не дуже зручно коли сніга за день натагаєш - витягти акуратно дуже важко. В сузуке ева лежать.
подивись ще авторадісті, може там е, або в ціх запитай може і запропонують щось
Подзвонив. Приємно поспілкувались... Але нема. Всі килимки виготовляє два заводики в Україні AVTO-Gumm та AVTO-Tex (я підозрюю що виробницво навіть одне) і на мої нема лекал. До речі я коли на СГВ замовляв ЕВУ, то їздив до офіса і вони міряли багажник - не було на багажник лекала. Тепер є На мерс може передні від якоїсь S-ки підійдуть, тільки-б знати від якої