autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Крадії електроенергії. Куди жалітися? (4/4)

VovkZ | V.I.P **
Re: Крадії електроенергії. Куди жалітися?
[Re: Lusha] 25 сентября 2024 в 11:57
Lusha 25.09.2024 11:34 пишет:

мова про те, що коли не відключають самобуд не вистачає тим хто живе в легальних будинках, і строк вдключення більше

Але воно сплачують за трьох. Трикратний тариф.
nickka | продавець овочів **
[Re: VovkZ] 25 сентября 2024 в 12:26
VovkZ 25.09.2024 11:55 пишет:

hugo-smk 24.09.2024 19:36 пишет:

А чому не вимикають будинки на одній лінії з лікарнею? Чого до них нема питань?
" Тут бачу,тут не бачу"

А ви не бачите відповіді у своєму питанні? (В тій частині речення, де текст "на одній лінії").

наскільки я пам'ятаю, під час минулого блекауту енергетиків зобов'язували ходити і вимикати такі на одній лінії вручну.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: nickka] 25 сентября 2024 в 15:14
nickka 25.09.2024 12:26 пишет:

hugo-smk 24.09.2024 19:36 пишет:

А чому не вимикають будинки на одній лінії з лікарнею? Чого до них нема питань?
" Тут бачу,тут не бачу"

А ви не бачите відповіді у своєму питанні? (В тій частині речення, де текст "на одній лінії").

наскільки я пам'ятаю, під час минулого блекауту енергетиків зобов'язували ходити і вимикати такі на одній лінії вручну.

Ну я на це і натякаю. Хай розведуть лінії,вимикають вручну, ще щось придумають - неважливо,головне щоб вони теж сиділи без світла! Бо через них страждають інші! Ворюги
maksym | V.I.P **
[Re: hugo-smk] 25 сентября 2024 в 15:27
hugo-smk 25.09.2024 15:14 пишет:

В ответ на:

...

Ну я на це і натякаю. Хай розведуть лінії,вимикають вручну, ще щось придумають - неважливо,головне щоб вони теж сиділи без світла! Бо через них страждають інші! Ворюги

реально вважаєте, що ДТЕКу нема чим зайнятись та ставити людину біля рубільника?
На місті ДТЕКа можна запропонувати "незадоволеним" мешканцям зібрати кошти на дистанційні автоматичні вимикачі. І питання зникне сама собою.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: maksym] 25 сентября 2024 в 15:37
maksym 25.09.2024 15:27 пишет:

hugo-smk 25.09.2024 15:14 пишет:

В ответ на:

...

реально вважаєте, що ДТЕКу нема чим зайнятись та ставити людину біля рубільника?
На місті ДТЕКа можна запропонувати "незадоволеним" мешканцям зібрати кошти на дистанційні автоматичні вимикачі. І питання зникне сама собою.

Я не сумніваюсь, що знайдуться такі персонажі, що погодяться зібрати гроші - тільки аби сусідам не було краще,ніж їм.
А на рубильнику постояти охочих буде повно, може навіть ТС (не ображайтесь тільки)
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Крадії електроенергії. Куди жалітися? (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 196 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3665