autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумШини та диски

225/65 R17 зимова скандінавка (що?) (3/3)

harald67 | подсевший на форум **
Re: 225/65 R17 зимова скандінавка (що?)
[Re: axon] 3 октября 2024 в 17:13
axon 03.10.2024 16:35 пишет:

harald67 03.10.2024 16:09 пишет:

Саме Таїланд. Я взагалі ніколи не чув про тайванський Мішлен.

а майже усе літо звідти
тіц

От зайшов на сайт великого інтренет магазину шин і обрав літній мішлен примасі 4: сторінка
Не побачив жодної тайванської гуми. Може на тайвані не для нашого ринку виробляють.
Amateur | ExГазировщик **
[Re: krabik] 3 октября 2024 в 21:01
krabik 03.10.2024 12:39 пишет:

это где такое ???!!!
под Киевом такого не наблюдалось этак лет 5....

Полтавська область, Гребінківський р-н. Там майже кожного року таке, за дуже рідким виключенням.
Одна пригода в мене там вже була. повторяти не маю жодного бажання і так, у форя звичайно кліренс не 12см, але я так гадаю, що на форі з гарною гумою я б там проїхав би може і без лопати, але гума має грести, може з повним приводом там і єврозими вистачить, але ризикувати не хочу.
[Re: harald67] 3 октября 2024 в 21:13
harald67 03.10.2024 09:52 пишет:

Те що завод у Китаї не означає "китайщина". У мене була зимова X-ice Хі3 зроблена у Таїланді (країні, яка за рівнем розвитку технологій та виробництв істотно поступається Китаю) - жодних претензій до якості і характеристик. От коли до нас офіціали возили X-ice snow та Blizzak dmv3 зроблені на московії - ото була біда.

Ти вважаєш, що в китаї роблять краще, ніж у московії? Сьогодні забирав гуму, помацав бочини та протектор "китайських брендів", помацав вже свого бріджа - я краще на бріджі покатаюся, може мишлен і контролює китайців, але чому тоді кацапів не контролював? Доречі малюнок гуми "китайських брендів" мені більш до вподоби, але окрім малюнка...
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Amateur] 4 октября 2024 в 06:42
Amateur 03.10.2024 21:13 пишет:

harald67 03.10.2024 09:52 пишет:

Те що завод у Китаї не означає "китайщина". У мене була зимова X-ice Хі3 зроблена у Таїланді (країні, яка за рівнем розвитку технологій та виробництв істотно поступається Китаю) - жодних претензій до якості і характеристик. От коли до нас офіціали возили X-ice snow та Blizzak dmv3 зроблені на московії - ото була біда.

Ти вважаєш, що в китаї роблять краще, ніж у московії? Сьогодні забирав гуму, помацав бочини та протектор "китайських брендів", помацав вже свого бріджа - я краще на бріджі покатаюся, може мишлен і контролює китайців, але чому тоді кацапів не контролював? Доречі малюнок гуми "китайських брендів" мені більш до вподоби, але окрім малюнка...

Я читав відгуки користувачів на тоді ще не заблокованих москальських форумах: навіть тамтешні "патріоти" плювалися від якості саме москальських мішлена та бріджстоуна. І вже зараз на наших форумах не бачив поганих відгуків про китайський мішлен. Хто там і як і кого контролює нам не відомо, але три найбільші виробники автогуми у світі я(мішлен, гудьєр та бріджстоун) мають багато заводів по всьому світу і намагаються підтримувати рівень якості не залежно від країни виробництва. Навіть Нокіан, у якого до війни майже 90% усього виробництва шин було з московії робив достатньо якісну гуму. Може

мішлен та брідж просто не встигли налагодити належний контроль. А зараз і потреби у цьому немає.

А те що гума суто китайських "брендів" неякісна я і не заперечую. Власне і корейська гума, як на мене, не варта своїх грошей. Принаймні за рівня цін на Хенкук у порівнянні із "великою трійкою" я не бачу сенсу її купувати.
Змінено harald67 (06:44 04/10/2024)
YSK | V.I.P **
[Re: Amateur] 4 октября 2024 в 09:39
Amateur 03.10.2024 21:13 пишет:

Краще, почитай відгуки самих кацапів. В свій час мав необережність купити комплект Нокіан їхнього розливу, покрутило за пару сезонів. Мав позитивний досвід експлуатації двох комплектів Кумхо китайського виробництва, зима KW22 відпрацювала 6 сезонів і продалась ще за якісь копійки, був дуже задоволений. Літня, досить бюджетна KH27 пройшла 5 сезонів і загалом 60ткм і ще була не на мітках, якщо шо, я веду табличку де фіксую пробіг гуми.
[Re: harald67] 4 октября 2024 в 09:43
harald67 04.10.2024 06:42 пишет:

Я читав відгуки користувачів на тоді ще не заблокованих москальських форумах: навіть тамтешні "патріоти" плювалися від якості саме москальських мішлена та бріджстоуна. І вже зараз на наших форумах не бачив поганих відгуків про китайський мішлен. Хто там і як і кого контролює нам не відомо, але три найбільші виробники автогуми у світі я(мішлен, гудьєр та бріджстоун) мають багато заводів по всьому світу і намагаються підтримувати рівень якості не залежно від країни виробництва. Навіть Нокіан, у якого до війни майже 90% усього виробництва шин було з московії робив достатньо якісну гуму. Може

мішлен та брідж просто не встигли налагодити належний контроль. А зараз і потреби у цьому немає.

А те що гума суто китайських "брендів" неякісна я і не заперечую. Власне і корейська гума, як на мене, не варта своїх грошей. Принаймні за рівня цін на Хенкук у порівнянні із "великою трійкою" я не бачу сенсу її купувати.

Я навіть не хочу сперичатися з цього приводу, просто постав себе на моє місце і виріши що брати:
Мішку китайського виробницьтва (комплекти з 4х бубликів):
2022р за 25КГрн
2024р за 32,3Кгрн
Японський брідж 2024р за трохи меньш ніж 21КГрн.
Я віддав перевагу японьскому бріджу.
Доречі завтра буду міняти на зберіганні бублики, подивлюся що там в мене зберігалося.
YSK | V.I.P **
[Re: harald67] 4 октября 2024 в 09:44
harald67 04.10.2024 06:42 пишет:

Якось занадто упереджене ставлення. В тебе був особисто досвід використання гуми "суто китайських "брендів""? Друг зараз експлуатує такий комплект, ніяких питань. На вантажний транспорт беруть досить активно і кажуть дуже гарно ходить. У корейських виробників є різні моделі шин, є й топові, які, що по ціні, що по якості не поступаються топ брендам, і як вже писали, навіть поставляються на конвеєр європейських автовиробників.
Autoua.netФорумШини та диски

225/65 R17 зимова скандінавка (що?) (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AVB, moderator 

0 користувачів і 23 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2091