autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Dmitrik | Супер писатель! **
Re: Хтось юзає Pixel 8?
[Re: AL®] 3 октября 2024 в 15:37
AL® 02.10.2024 17:40 пишет:

схоже, самсунг здався. Інсайдер каже, що компактні телефони самсунг більше не буде випускати, бо в того ж ОППО виходить це набагато краще.
В ответ на:

When OPPO Find X8 is released, you will find that one of the characteristics of the new flagship in 2024 is that it is small and powerful. Chinese brands are much better at making small-sized mobile phones than Samsung and Apple. You will realize that Galaxy S25 is no longer worth releasing. The gap between them is too big. Samsung will suffer a devastating blow in the next few years, but Apple can still hold on for a while.
Because iOS is Apple's moat, but strictly speaking, Samsung has no moat and is full of shortcomings.
It is said that Samsung may adjust the S26 series and may cancel the S26 because it is no longer competitive.

https://x.com/UniverseIce/status/1840993984392712583

Але так, ви можете ганятись за "не китаєм".

невже так важко зрозуміти, що є досить багато людей , які не купують китайців від слова зовсім? Незалежно від характеристик. Не дивляться кацапський ютуб і не спілкуються кацапською?
Ви - секта "какая разніца" чи що хочете довести?
Змінено Dmitrik (15:47 03/10/2024)
AL® | аццкая сотона **
[Re: Dmitrik] 3 октября 2024 в 19:24
Dmitrik 03.10.2024 15:37 пишет:

AL® 02.10.2024 17:40 пишет:

схоже, самсунг здався. Інсайдер каже, що компактні телефони самсунг більше не буде випускати, бо в того ж ОППО виходить це набагато краще.
В ответ на:

When OPPO Find X8 is released, you will find that one of the characteristics of the new flagship in 2024 is that it is small and powerful. Chinese brands are much better at making small-sized mobile phones than Samsung and Apple. You will realize that Galaxy S25 is no longer worth releasing. The gap between them is too big. Samsung will suffer a devastating blow in the next few years, but Apple can still hold on for a while.
Because iOS is Apple's moat, but strictly speaking, Samsung has no moat and is full of shortcomings.
It is said that Samsung may adjust the S26 series and may cancel the S26 because it is no longer competitive.

https://x.com/UniverseIce/status/1840993984392712583

Але так, ви можете ганятись за "не китаєм".

невже так важко зрозуміти, що є досить багато людей , які не купують китайців від слова зовсім? Незалежно від характеристик. Не дивляться кацапський ютуб і не спілкуються кацапською?
Ви - секта "какая разніца" чи що хочете довести?

я думаю, що це самообман.
ви впевненні, що у вас зовсім нічого немає китайського??
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: AL®] 4 октября 2024 в 09:05
AL® 03.10.2024 19:24 пишет:

я думаю, що це самообман.
ви впевненні, що у вас зовсім нічого немає китайського??

та не
це нормальна позиція - не купувати свідомо нічого китайського.
Звісно то тут то там щось і проскочить, бо десь не приділив увагу, чи нема аналогів.
Але не купляти китайські телефони досить нескладно.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: Sashok_Accent] 4 октября 2024 в 11:52
Sashok_Accent 04.10.2024 09:05 пишет:

та не

Это откровенное лицемерие.
Одной рукой мы в промышленных масштабах покупаем в Китае комплектуху для ФПВ-дронов и сами дроны, и в то же время бьем по другой руке, которая покупает телефоны штучно
Тут, конечно, каждый сам себе оправдания ищет, но привселюдно вымахивать этой "позицией" - это реально смешно.
Змінено GreenMile (11:53 04/10/2024)
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: GreenMile] 4 октября 2024 в 11:55
GreenMile 04.10.2024 11:52 пишет:

та не

Одной рукой мы в промышленных масштабах покупаем в Китае комплектуху для ФПВ-дронов и сами дроны, и в то же время бьем по другой руке, которая покупает телефоны штучно
Тут, конечно, каждый сам себе оправдания ищет, но привселюдно вымахивать этой "позицией" - это реально смешно.

смішно це на багато повідомлень намагатися впарити людині китайскій телефон, якщо вона зазначила, що не хоче.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: Sashok_Accent] 4 октября 2024 в 11:57
Sashok_Accent 04.10.2024 11:55 пишет:

GreenMile 04.10.2024 11:52 пишет:

та не

смішно це на багато повідомлень намагатися впарити людині китайскій телефон, якщо вона зазначила, що не хоче.

А еще смешнее съезжать с темы и выдавать желаемое за действиетльное
juiT | IesuiT *
[Re: GreenMile] 4 октября 2024 в 15:32
Смішно, це вказувати людині, що вона повинна купити. Ще і наполягати на своєму, коли три рази відповіли Ні.
Подобаються китайські телефони, будь ласка купляй.
ФПВ дрони купляємо, бо вибору немає в таку ціну і в такому об'ємі, тому твоє порівняння таке ж недолуге, як і пропозиція до купівлі китайських телефонів.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: juiT] 4 октября 2024 в 16:23
juiT 04.10.2024 15:32 пишет:

Смішно, це вказувати людині, що вона повинна купити. Ще і наполягати на своєму, коли три рази відповіли Ні.
Подобаються китайські телефони, будь ласка купляй.

Цитату в студию, где тебе хоть что-то УКАЗЫВАЛИ да еще и три раза? Ты сказал нет - ок, нет, дальше диалог был чисто "чем лучше" и в сравнении характеристик двух телефонов, потому что ты же сам лично это сранвнение и инициировал

juiT 04.10.2024 15:32 пишет:

ФПВ дрони купляємо, бо вибору немає в таку ціну і в такому об'ємі, тому твоє порівняння таке ж недолуге, як і пропозиція до купівлі китайських телефонів.

Ну так я ж и и говорю, тут вижу - тут не вижу, тут мне удобно, а тут не удобно, лицемерие на марше
Наверное, 90% товаров, которые ты покупаешь в Украине - собраны в Китае, даже твой пиксель. От них ты тоже уже отказался? От аккумуляторов литиевых, от зарядных станций, инверторов, павербанков, да? И, к слову, свой китайский телефон я купил в официальном магазине в Украине и заплатил с него налоги в украинский бюджет.
Предлагаю не педалить эту тему, а то испанский стыд уже какой-то от вас
Змінено GreenMile (16:53 04/10/2024)
juiT | IesuiT *
[Re: GreenMile] 4 октября 2024 в 19:55
Написав ніяких китайських телефонів, тепер я ще винен, що не хочу його купляти.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: juiT] 4 октября 2024 в 20:53
juiT 04.10.2024 19:55 пишет:

Написав ніяких китайських телефонів, тепер я ще винен, що не хочу його купляти.

Почекай, через папу сторінок ще срач почнеться андроїд/iOS.
codex | Достоевский ***
[Re: juiT] 5 октября 2024 в 12:34
В мене зараз Pixel 8 pro, був 7 pro. Оновився, бо розбив екран і його неякісно замінили - з'явилась чорна пляма навколо фронталки.

До цього був OnePlus 7 pro.
Після китайця не вистачає швидкої зарядки і сенсор відбитку на Pixel 7 pro був м'яко кажучи не дуже гарний. Потрібно було часто передодавати відбиток.

В 8 pro, на відміну від 7 pro для оплати працює face unlock, до того ж сенсор відбитку став працювати краще. Але не вміє розблоковуватись в темряві як китаєць.

Камера відмінна що в першого що в другого. 5x навіть в побуті корисна для сканування QR з відстані, наприклад
juiT | IesuiT *
[Re: codex] 5 октября 2024 в 12:53
У 8про все добре, окрім ціни по відношенню до 7про.
50% доплати потрібно. Чи вартує воно того?
SerjioMr | старый писатель **
[Re: juiT] 5 октября 2024 в 14:47
juiT 05.10.2024 12:53 пишет:

Беріть вже 9й
Планую перехід на 9про (зараз п8)
juiT | IesuiT *
[Re: SerjioMr] 5 октября 2024 в 23:51
SerjioMr 05.10.2024 14:47 пишет:

juiT 05.10.2024 12:53 пишет:

Беріть вже 9й
Планую перехід на 9про (зараз п8)

Дорого.
Anton V. | старый писатель ***
[Re: juiT] 7 октября 2024 в 18:24
А как живут пиксели со стеклянной крышкой? Я зарекся покупать такие телефоны после геморроя с Sony Xperia Z3 Compact, менял крышки 2 или 3 раза, потому покупал себе только Pixel 3a и 8a. Носить в чехле не люблю.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2803