kkk_GAZ240 04.10.2024 22:11 пишет: Я дивлюсь всі такі правильні та обізнані... А послужити ніхто не хоче? Лямку потягнути за себе та того парня що на фронті. Вакансій море.
Причому тут "служити"? Взагалі то я без іронії пишу. Вважаю, що якщо б поліція охорони побачила би напад, зброю у нападника, то б і відреагувала відповідно. А пошкодження автівки, наслідки конфлікту без безпосередньої загрози для життя - це справа патрульної поліції.
Я не тебе особисто мав на увазі. Просто тошно вже дивиттись на "грамотних" яким всі чимось зобов'язані.
santhe 05.10.2024 10:16 пишет: А роками без звітів донати клянчити тобі не тошно??
Очєнь нада, но куда нє скажу патаму шо нільзя(с)
Те кто донатит - все видит, т.к. мы потом общаемся напрямую. И фото и видео. Что можно выкладываю в фейсбуке. А мегадонаты в 600 грн в месяц (не считая Андрея, который уже год помогает в производсве устройств) - отчитываться не о чем. 10 литров бенза на генератор, максимум. При необходимых 80 хотя-бы
Vindsor 03.10.2024 09:17 пишет: Апендицит навряд чи. А ПМП надати зобов'язаний будь-який лікар. Це входить у будь-який курс навчання. Все точно так же і з поліцією.
Так все точно так і є. Поліція охорони подивилась на заявника, на бикующего алкаша, зробила оцінку обстановки та вирішила, що "необхідні заходи з метою рятування людей" не є терміновими і необхідними.
Так воно не працює. Зобовʼязані надати допомогу і повідомити найближчий підрозділ поліції. А оцінювати будуть ті, хто в цьому компетентний. Закон так пише!
Vindsor 05.10.2024 11:12 пишет: :dont: Так воно не працює. Зобовʼязані надати допомогу і повідомити найближчий підрозділ поліції. А оцінювати будуть ті, хто в цьому компетентний. Закон так пише!
Закон можна трактувати будь як. Коли я читаю закон: "зобов’язаний вжити необхідних заходів з метою рятування людей, надання допомоги особам, які її потребують", то вважаю, що це тій випадок, коли алкаш побив автівку руками. Але можу і помилятися.