autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
-Виталя- | Достоевский **
Re: Як продають айфони на ОЛХ?
[Re: GreenMile] 2 октября 2024 в 16:01
GreenMile 02.10.2024 15:27 пишет:

Про дропов слышал когда-нибюудь? Или про объявы типа "Даем 1000 грн за карту любого банка"?

я не те що чув - сам можу порозповідати про них.

як і про на якому рівні їх "кришують".

чи ти хочеш сказати що там ціла ОПГ, котра спеціалізується на тому як нагнути продавців іфонів через НП? мільярдний ринок мабуть.
Traveler | Дядя Сь **
[Re: -Виталя-] 2 октября 2024 в 16:09
-Виталя- 02.10.2024 16:01 пишет:

чи ти хочеш сказати що там ціла ОПГ, котра спеціалізується на тому як нагнути продавців іфонів через НП? мільярдний ринок мабуть.

До чого це все?

Які шанси у продавця через НП відшкодувати збитки через поліцію та або знайти шахрая при вартості телефону 8-12 тис.

І це ще спочатку треба довести, що він вже не придатний для використання. Бо апарат же на руках у власника буде
[Re: GreenMile] 2 октября 2024 в 16:10
GreenMile 02.10.2024 15:19 пишет:

У друга жену ограбили под подъездом, ударили по голове (уже как бы криминал), украли и взломали телефон и начали менять везде пароли. Он прям на ходу пытался его заблокировать и параллельно в киберполицию писал. При чем телефон отслеживался и он даже геолокацию кидал и торбил полицию. И как ты думаешь, какой результат? НОЛЬ, даже не ответили на обращение. Через полгода пришли -"у нас тут нашлось обращение о нападении на человека - вот пришли проверить жива ли"

Ну взрослый человек же, ей-богу.

ну я ж не кажу що такого не буває на нп - все буває. але я не вірю прям в цілу схему.
це поодинокі випадки і, як не крути, відловити їх легше ніж у твоєму прикладі.

і НП точно бореться з такими речами і торбить поліцію зі свого боку. це 100000000%
[Re: Traveler] 2 октября 2024 в 16:13
Traveler 02.10.2024 16:09 пишет:

-Виталя- 02.10.2024 16:01 пишет:

До чого це все?

Які шанси у продавця через НП відшкодувати збитки через поліцію та або знайти шахрая при вартості телефону 8-12 тис.

І це ще спочатку треба довести, що він вже не придатний для використання. Бо апарат же на руках у власника буде

до того що ризики не більше ніж просто продати якусть річ на олх і покупець зламає/пошкодить.
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: Romik2108] 2 октября 2024 в 21:04
Продавати телефон в себе по-місцю, а ще виставити тут на форумі, в людей хоч якась мінімальна довіра буде, бо на лоху або купляють по дну ринку або шукають як обдурити.

P.S. сам ще ніразу не продавав б.у. робочий телефон, зараз оце назбиралось 3 штуки на продаж які продам мабуть на запчастини чи комусь на ремонт, Самсунг А4, мала побила екран, телефон робочий, але екран із заміною сказали більше ніж 2К грн, жінки Ксяомі 8, все ціле але не ловить звязок, якась фігня, і ще якийсь древній ксіомі з побитим екраном і дохлою батареєю, то я і не боятимусь через ОЛХ продати, бо міняти один неробочий на інший неробочий навряд чи хтось захоче
Alex2064 | V.I.P ***
[Re: HDC1] 3 октября 2024 в 08:37
продавл и покупал телефоны на лохе, сегмент бюджетный.
хз, от чего зависит,ни ко мне претензий нет, я покупками доволен.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Як продають айфони на ОЛХ? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 185 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1398