Гарні телевізори, але ж якщо брати офіціала то буде ціна "дещо вища" за оголошений бюджет. А сірий то коштує як раз в районі 1000, але є питання...
У мене питань до сірих тв нема. Років 10 назад як раз на тому ж хай-тек купив сірий самсунг 55". До цих пір працює без всяких нарікань. Питання тільки одне - я зможу на той Тізен встановити сторонні апп, типу Лампа, ЛейзіМедіаТВ..? ЧИ треба купувати з Андроїд?
harald67 12.11.2024 10:19 пишет: Чи є китайський андроїд кращий за самсунгівський тізен - питання.
Це серйозно?
Сертифіковані андроїди та гуглТВ всі однаково некитайські.
Взагалі всі аргументи не в касу, про частоту сказали, затемнення згадали, а він все одно за самуснг бомжсерії топить. Очима дивитись і вухами слухати, ага.
Питання тільки одне - я зможу на той Тізен встановити сторонні апп, типу Лампа, ЛейзіМедіаТВ..? ЧИ треба купувати з Андроїд?
лампу можна через media station x. Не так щоб дуже зручно, але якось. А ось чи є торсерв...Теоретично торсерв можна поставити на компі або телефоні і в лампі на нього послатися, знов таки, чи це зручно.
Гарні телевізори, але ж якщо брати офіціала то буде ціна "дещо вища" за оголошений бюджет. А сірий то коштує як раз в районі 1000, але є питання...
У мене питань до сірих тв нема. Років 10 назад як раз на тому ж хай-тек купив сірий самсунг 55". До цих пір працює без всяких нарікань. Питання тільки одне - я зможу на той Тізен встановити сторонні апп, типу Лампа, ЛейзіМедіаТВ..? ЧИ треба купувати з Андроїд?
щось там можна встановити, в мене стояло давно щось але кажуть краще купити приставку, стік на андроіді і туди все поставить. В мене Приставка і на ній хдвідеобокс та інше.