Це просто треш, а не пропозиція. Застаріла модель кватро, ще й у спрощеній версії - не та що Titanium (із поперечними захисними дротиками) а без них. Такий непотріб на початку літа продавався у просторі менш ніж за 200 гривень. У мене зараз вдома два станки Wilkinson : Hydro 5 та Quattro але з касетами Titanium. За якістю гоління між ними прірва. Тим більше станок з 4 касетами Hydro 5 можна придбати за майже таку ж ціну. Щодо гелю для гоління то він мені взагалі не подобається - мені більше пасує пінка. І виробник цієї пінки особливо не впливає на зручність та якість гоління - купую ту що дешевше, на яку є акція.
незнаю ак піна але якість гелю різна, наприклад арко і нівея то нівея набагато краща хоть і дорожча
egorka 22.10.2024 10:25 пишет: незнаю ак піна але якість гелю різна, наприклад арко і нівея то нівея набагато краща хоть і дорожча
Я ж ледачий. Мені отой гель розмазувати і збивати ліньки. А пінка вже готова на обличчя лягає. От по пінці відмінностей між арко, жилєт, якимись умовно європейськими нонеймами з ашанів та єв, ... не помітив.
egorka 22.10.2024 10:25 пишет: незнаю ак піна але якість гелю різна, наприклад арко і нівея то нівея набагато краща хоть і дорожча
Я ж ледачий. Мені отой гель розмазувати і збивати ліньки. А пінка вже готова на обличчя лягає. От по пінці відмінностей між арко, жилєт, якимись умовно європейськими нонеймами з ашанів та єв, ... не помітив.
Це просто треш, а не пропозиція. Застаріла модель кватро, ще й у спрощеній версії
Не завжди старе та перевірене гірше за новий хай-тек.
У мене прям зараз є одночасно два ці станки і я час від часу голюся то одним то іншим. Єдина перевага Quattro, і то лише у версії Titanium, у тому, що коли я голився учора і голюся сьогодні, то менше імовірність порізатися. Коли голився позавчора, то Quattro практично неможливо голитися - і боляче і не голить, лише Hydro 5 допомагає. І коли треба дуже гладенько поголитися - виключно Hydro 5, принаймні у другий прохід.
Пробачте що я тут зі своїм рилом в калашний ряд(тобто виключно електро користуюсь), але якщо вже мова зайшла, то чи придатна сильно протермінована піна до застосування? В мене просто балон Арко який до 20 року лишився, якщо такою намазатись чи не видалиться рослинність на обличчі навіть без допомоги бритви, чи навпаки потім й станок не допоможе, сокирою голитись доведеться? Яких побічних ефектів ще можна чекати? Питання виникло з аналогії, коли нещодавно експериментально запінив балкон монтажною, термін якої сплив ще в 2008, що на диво майже не відбилось на якості продукту.
Пробачте що я тут зі своїм рилом в калашний ряд(тобто виключно електро користуюсь), але якщо вже мова зайшла, то чи придатна сильно протермінована піна до застосування? В мене просто балон Арко який до 20 року лишився, якщо такою намазатись чи не видалиться рослинність на обличчі навіть без допомоги бритви, чи навпаки потім й станок не допоможе, сокирою голитись доведеться? Яких побічних ефектів ще можна чекати? Питання виникло з аналогії, коли нещодавно експериментально запінив балкон монтажною, термін якої сплив ще в 2008, що на диво майже не відбилось на якості продукту.
Гадки не маю - не експерементував. Але не бачу що там може зіпсуватися. Хіба що буде гірше вспінюватися.
Все банально. Зараз не літо, шорти не носиш. Видаляєш рослинність на якийсь невеличкий ділянці ноги, і використовуєш піну. Звісно, ділянка там, де шкіра тонка і ніжна, десь зверху.