А ранфлет ніяк не відчувається коли пробитий? Ну типу кермо нітрохи не тягне в сторону? Непрямі датчики (по обертах) не визначать приспущеність при пробитті/порізі?
Це трохи складне питання. Скажу так, в нормальному режимі їзди, на швидкості до 120 км/г не помітно ніяк. Датчики тобі скажуть, що є проблема швидше, ніж ти помітиш різницю. Можливо вона є на шині з 0 тиском і режимах інтенсивного прискорення чи гальмування, але я до такого не доводив, просто їдеш далі в потоці на найближчий шиномонтаж і все. Зовні на пробитій шині ніякої різниці немає, абсолютно, принаймні в моєму розмірі. Зрозуміти де пробита, а де ні дуже складно. Тому і через ESP різниці не побачити, датчики обовʼязкові. Хоча, можливо, на вищому профілі різниця буде більш яскраво виражена.
Буває різний ранфлет і різний неранфлет. Я перейшов зі звичайних стареньких кумхо на новий ранфлет гудйеар і був дуже здивований тим, що стало суттєво м'якіше. Розмір 225\55 17. А коли їздив на 19му діаметрі ранфлет (профіль не знаю, мабуть 45), то було жорстко. Це до питання про неважливість профілю для ранфлету. По моєму досвіду навпаки, з високим профілем ранфлет не відчувається. Ще один плюс ранфлету - грижостійкість і взагалі міцність. Дуже жорско влітав, гумі пофіг.
був у мене на Х5 ранфелет Мешлін зимовий 19 радіс. з мінусів тільки, що важкі колеса, як траспортувати))) А так тільки плюси, міцні, комфортні, ніякої жорткості не помітив.
Є ще невеликий мінус ранфлету - вони суттєво важчі за звичайні шини. Тому, якщо авто з не дуже потужним двигуном, збільшиться розхід палива та знизиться динаміка розгону.