autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКурилка

Допомога на дорозі (2/2)

Aziz | СуперСтар **
Re: Допомога на дорозі
[Re: hugo-smk] 7 октября 2024 в 11:30
мабуть мені так везе, бо в мене постійно якісь пригоди.
1. Коли накрився акум на 406му і я чекав коли по гарантії поміняють, придбав собі бустера, аби нікого не просити прикурити. То відтоді вже разів 5 допомагав іншим прикуритися. Одного разу навіть прикурював 21у волгу, потім ще й показав людині що клема погано сидить.
2. Вогнегасник теж став у нагоді, коли помітив як на зустрічці палає ланос. Не дивлячись на те, що вогнегасник зі мною в різних машинах прокатався десь років 12, полум'я збив.
3. Компресором теж ділився з водіями. Причому навіть не підходив до їх машин, а чекав біля своєї.

Людям треба вірити і допомагати, бо інакше що на нас чекає в майбутньому)
Gavik | Достоевский *
[Re: hugo-smk] 7 октября 2024 в 11:54
В ответ на:

Людям треба вірити і допомагати, бо інакше що на нас чекає в майбутньому)

В мене двояка думка з цього приводу . Як тут казали своїм , та біля будинка . Я одному такому своєму на Таврії теж запропонував допогу . Вєнт охолдження в нього не вмикався .
Виявилось , що той чєл народився з ключєм на 10 в сраці , а я такий вумний і т.д. Махнув я все це рукою
Змінено Gavik (11:55 07/10/2024)
Traveler | Дядя Сь **
[Re: hugo-smk] 7 октября 2024 в 12:06
Були різні історії. І я допомагав, і мені. Але були і дивні випадки

Було якось дамочка заглохла на північному мості - витягнув далі трохи (тоді ще авто з фіксованою проушиною було, а не прихованою за заглушкою)

Але іншого разу чувак копирсався під капотом у 2-му ряді. Кажу, що можу відтягти - бо вже затор великий. "Та мені ще хвилин 15 і поїду"

Один колись попросив смикнути - і врубив 1-у або 2-у передачу. Враження було, що якір кинув.

Мені допомагали, коли вийшла історія з покришкою - і компресор гавкнув, і виявилось, що запаска погана. Зупинився водій, дав підкачати компресором шину, вистачило до шиномонтажу доїхати. Від грошей відмовився.

Але останнім часом таких історій мало.
valkrav | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 7 октября 2024 в 16:31
hugo-smk 05.10.2024 02:26 пишет:

Ви допамагаєте незнайомим людям на дорозі?

Дорога - частный случай! А не на дороге, в быту, на работе и пр. помогаете незнакомым нуждающимся?

Вот примерно год назад был у меня случай в стамбульском аэропорту.
Рейс из Италии опоздал уж не помню почему и соответственно стыковки у многих сорвались.
У меня тоже.
Пегасус в таком случае предоставляет гостиницу если их следующий рейс не скоро.
Но решить этот квест не так то и просто оказалось, но по итогу все Ок.

Заодно помог и одной пожилой русскоговорящей паре (ну как пожилой - максимум на 5-7 лет меня постарше) возвращавшейся домой от дочки в АлмаАту.
Кроме русского они вряд ли какой другой язык знали.

Так по итогу они как дети малые привязались и хвостом везде за мной.
Не знал, как отделаться.

Вот и думаю, а может зря помог?
Как бы сам навязался услышав их растерянные всхлипывания.

Но и мне ведь тоже помогали бескорыстно и там, где и не ожидал вовсе.
juiT | подсевший на форум *
[Re: Gavik] 7 октября 2024 в 19:30
Gavik 05.10.2024 12:04 пишет:

Нє , ну це прикол вже якийсь
Одинока жіночка , на майже новому Кашкаї , офіціали і т.д.
То може в тебе була вже якась вторинна вигода підкатити до жіночки ?

Не зрозумів, якщо чесно.
juiT | подсевший на форум *
[Re: -Виталя-] 7 октября 2024 в 19:41
-Виталя- 07.10.2024 10:03 пишет:

kkk_GAZ240 05.10.2024 10:42 пишет:

2. На даче - приползает сосед, оттащи в район (12км). Я ему прямо говорю что на тросу на автомате тащить нельзя

а чого неможна?
бо я на профільній тягав

Тут не так справа в коробці, як в який сидить на тросі жме на педалі.
Своїх, кого знаю, можливо і відбуксерував би, а когось "лівого", максимум, можу дати телефон евакуатора.
www050 | Супер писатель! *
[Re: juiT] 7 октября 2024 в 21:07
juiT 07.10.2024 19:41 пишет:

-Виталя- 07.10.2024 10:03 пишет:

kkk_GAZ240 05.10.2024 10:42 пишет:

2. На даче - приползает сосед, оттащи в район (12км). Я ему прямо говорю что на тросу на автомате тащить нельзя

а чого неможна?
бо я на профільній тягав

Тут не так справа в коробці, як в який сидить на тросі жме на педалі.
Своїх, кого знаю, можливо і відбуксерував би, а когось "лівого", максимум, можу дати телефон евакуатора.

Якщо недалеко - то завжди поряд є таксист на механіці (отак і кажеш диспетчеру - треба буксирування з .. до .. )
Kirill_vaz | СуперСтар ****
[Re: juiT] 4 ноября 2024 в 21:39
Цей глюк називається електрика. Скоріш за все відстутність маси. Стане в іншому місці.
Kirill_vaz | СуперСтар ****
[Re: hugo-smk] 4 ноября 2024 в 21:48
О, тут є психологічна проблема. Це як з волонтерством: ви на то збирали та складали, а тут це з дощу не прибрали і воно втратило якості.
Чи зробили гуртожиток, а там за тиждень стіни засрали розбризканим кофе.

Маю дуже великий досвід допомозі на трасі ( сотні випадків). Не завжди ремонт автомобіля є тією послугою, яку очікують ті, хто зламався на трасі.

Вони і не завжди самі просять про допомогу. Тут грає багато психологічний фактор.
Є ті, Що там і залишаться, але руку не піднімуть. Є ті хто лягає під авто незалежно від швидкості того авто.
Були випадки, коли мене просять допомогти, знаючи що я виїжджаю на трасу, але ті, кому треба допомогти - кажуть - а коли будете? Я: зараз в Києві, буду на точці години за три.
Ой- то довго, не треба. Я: Ну ок.
Їду ввечері - через 5 годин, в тому місці стоїть авто - зупиняюся. Виявляється нікого не знайшли. Дотягнув та розвіз по хатам:))
gleb71 | Достоевский *
[Re: hugo-smk] 4 ноября 2024 в 23:40
Добрые дела надо делать от сердца, ни на что не рассчитывая.
Иначе какие же они "добрые"?

1) Провалилось в яму мое Шевроле. Мужики шли мимо - вытянули руками, я подгазовывал как мог - как вышел поблагодарить - их уже и след простыл.

2) Мужик застрял в снежную горку на девятке. Я его растолкал и он таки уехал ходом вверх. Идти туда сюда общаться и благодарить в горку 200 метров у него логично желания не было. Так и уехал.
Змінено gleb71 (23:46 04/11/2024)
Autoua.netФорумКурилка

Допомога на дорозі (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1632