autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
sigma | СуперСтар ***
Контакти в телеграмі
7 октября 2024 в 10:55
Останнім часом, Life став повторно використовувати номера, які були деактивовані. Тому в мене стало багато сповіщень в телеграмі "Петро joined Telegram". Дивишься деталі, а там і фотка вже не "Петра" і нік інший. Але цей "Петро" з цім (а може і не з цім - не пам'ятаю) номером телефону був в мене в контактах в 2006 році, але в 2007 я його видалив. Тоді ще телеграму не було. І зараз цього контакту в моїх address books немає. Откуда телега бере цю інформацію?
GreenMile | V.I.P ***
Re: Контакти в телеграмі
[Re: sigma] 7 октября 2024 в 14:12
sigma 07.10.2024 10:55 пишет:

Останнім часом, Life став повторно використовувати номера, які були деактивовані. Тому в мене стало багато сповіщень в телеграмі "Петро joined Telegram". Дивишься деталі, а там і фотка вже не "Петра" і нік інший. Але цей "Петро" з цім (а може і не з цім - не пам'ятаю) номером телефону був в мене в контактах в 2006 році, але в 2007 я його видалив. Тоді ще телеграму не було. І зараз цього контакту в моїх address books немає. Откуда телега бере цю інформацію?

У телеги доступ к контактам есть? Из твоей телефонной книги берет, в которой контакты могут быть записаны в памяти симки/памяти телефона/акке гугла или айклауда и так далее. Если у телеги был доступ к твоим контактам, даже временно, то вероятно оно могло где-то сохранить на серверах в твоем профиле и теперь оттуда черпает.
Так что бы у тебя контакт был удален ДО первой установки телеги и она тебе прислала такое сообщение - очень вряд ли
sigma | СуперСтар ***
[Re: GreenMile] 7 октября 2024 в 16:35
Вот в цьому і проблема, що з цім контактом я посрався в 2007 чи 2008 і видалив його зі всіх адрес-буков. А перший запуск телеграма був в 2013 році, я відкрив аккаунт в телеграмі в 2015. Його точно вже не було ніде.
valkrav | Достоевский **
[Re: sigma] 8 октября 2024 в 16:15
У тебя может всё и чисто, а у оппонента твой номер был сохранён до последнего
Вот и вылазит

Все эти месенжеры так работают
Если у кого-то в контактах есть твой номер и есть телеграм, то он про тебя знает
Как ни прячься
eugene_za | Достоевский ***
[Re: valkrav] 8 октября 2024 в 20:02
valkrav 08.10.2024 16:15 пишет:

У тебя может всё и чисто, а у оппонента твой номер был сохранён до последнего
Вот и вылазит

Все эти месенжеры так работают
Если у кого-то в контактах есть твой номер и есть телеграм, то он про тебя знает
Как ни прячься

Був в мене колись польский номер. Нікому його не давав. Був записан той номер у мене в контакті. Ніяких месенджерів і нічого до нього не було привязано. В контактах телеграм він не відображався. Роки два тому цей номер "здох", так як я його не поповнював. Та я той номер тоді і зтер з своєго контакту. На минулому тижні прийшло повідомлення що я приєднався до телеграм. Дивлюсь - той польский номер. Видалив - показало ім'я людини, а не моє. Так що "а у оппонента твой номер был сохранён до последнего" - трошки не туди.
valkrav | Достоевский **
[Re: eugene_za] 9 октября 2024 в 22:20
eugene_za 08.10.2024 20:02 пишет:

Був записан той номер у мене в контакті

Ну если номер был хоть на мгновение сохранен в контактах телефона или симки
то все установленные месенджеры/гуглы и прочие фэйсбуки про этот номер уже знают
И как только он где-то всплывет и присылают напоминание
Змінено valkrav (22:21 09/10/2024)
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

3 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 626