Зараз чергова китайська хрінь, яка за два роки почала перетворюватись на тикву. Потрібно для онлайн навчання Zoom і Єдина школа. Порадьте на що глянути, можна б/у якщо воно буде нормальне.
juiT 11.10.2024 14:43 пишет: Зараз чергова китайська хрінь, яка за два роки почала перетворюватись на тикву. Потрібно для онлайн навчання Zoom і Єдина школа. Порадьте на що глянути, можна б/у якщо воно буде нормальне.
juiT 11.10.2024 14:43 пишет: Зараз чергова китайська хрінь, яка за два роки почала перетворюватись на тикву. Потрібно для онлайн навчання Zoom і Єдина школа. Порадьте на що глянути, можна б/у якщо воно буде нормальне.
Я собі брав як читалку та для серфінгу Xiaomi Redmi Pad SE 8/256GB Мене повністю влаштовує. Але якщо малому ще й погратися та стілусом помалювати, то я не знаю, бо в себе не ставив таке. Плюc, треба спробувати в планшетній орієнтації роботу Zoom - я наче колись запускав, а воно відео не хотіло транслювати, але це був єдиний раз, коли я це робив. Пс. Іноді дивлюсь ютюб/лампу/.... але для мене це винятки, то якщо дружину треба десь довго чекати.
ipad
+1 доволі живучий, новому айпаду, щоб перетворитися на гарбуз, знадобиться років 6-7.
Всі інші в цьому ціновому діапазоні цін за рік-два починають тупити, а потім чергове оновлення андроїда і гарбуз.
ipad
+1 доволі живучий, новому айпаду, щоб перетворитися на гарбуз, знадобиться років 6-7.
Всі інші в цьому ціновому діапазоні цін за рік-два починають тупити, а потім чергове оновлення андроїда і гарбуз.
Самсунг s серії гарний, але ціна...
в мене ще 4 айпад то ще пів гарбуза, а так за 6,8 тис буде вже 8,9 айпад бу,
як батько 2 донечек, темою таблетов прочухвся ще років 10-15 тому. перший для старшей, ... 3 або 4 місяці... ( купляв кітайця але тут в Україні у оф. імпортера). був послан іх сервісом на ..(юга). та почав купувати кітайців напряму. ( в ті часи ще алі не було , або було але не у нас). бо працювали с чайной і іх менеджер мне купувала та відправляла таблети просто за мои грошики но файни очі. шо там тільуі не було. . я с цей кітаянкой.. ми вже с ней по таблетам.. раз в 3-6 місяців .... щось нове. але мой посил був 100_150 усд. кста моє мінімум було 10", то ці танці були добри. бо я ввечері юзав сам.
так вот за 100_150_200 уе кітайця такі можно було знайти для себе ( бо вже знав що хочу) в 14 взяв сони перший пад, потім в 15 четвертий, потім в 20 вже гнусмас пад6 старша такі сама купила ксяоми 6 вроде ще в 20 або в 21 році а вот вже для молодшей тоже десь в 20 або в 21 купив alldocube . вроде a20 так вот 1. аккум треба міняти раз на рік або на 1,5 бо сцуко бренд але аккуми жре.. 2. в 22 ан сдох в Польщі, жена купила кітайця в бліж склепе за 200 !!! або більше уе тупой що ... тупой ще тупєж 3.відіслала аллдокуб в Київ на кардачах все пучком 4. 24 рік, знову акку на замену. я хз чому. АЛЕ воно живе та рухається вааще нема питань
пс зараз побачив на хотлайні що у нас є..
леново ( було штук 3-4 різних по годам по процессорам! ). тому не купляв іхні дорогі бо у ніх і дешеви (хочь і не шибко) фуфло. кста также як і ноути. 2 було. макс рік житття ксяомі. тут .. старша купила собі . задоволена на всі 100 але вона купила за 600 уе а не за 100 іпад _ ту я не в темі текластов и блеквью.. було штук по 4-5 ... фуфло а.. престижио и оуител в топку сам нє , але є друзі що мали
за інши не в темі але це мі досвід
пс2 по текласту . "моя" кітаянка в шоці, бо вона анті еппл андроід онлі (такі в чайнах є) і шорічно купує новий текласт та і преться від нього. але вона в шенчьжене (іхня сіліконова долина). та оно вааще копійкі.. плюс там сервіс не потрібен. здох.. обміняв
A2N 11.10.2024 23:27 пишет: як батько 2 донечек, темою таблетов прочухвся ще років 10-15 тому. перший для старшей, ... 3 або 4 місяці... ( купляв кітайця але тут в Україні у оф. імпортера). був послан іх сервісом на ..(юга). та почав купувати кітайців напряму. ( в ті часи ще алі не було , або було але не у нас). бо працювали с чайной і іх менеджер мне купувала та відправляла таблети просто за мои грошики но файни очі. шо там тільуі не було. . я с цей кітаянкой.. ми вже с ней по таблетам.. раз в 3-6 місяців .... щось нове. але мой посил був 100_150 усд. кста моє мінімум було 10", то ці танці були добри. бо я ввечері юзав сам.
так вот за 100_150_200 уе кітайця такі можно було знайти для себе ( бо вже знав що хочу) в 14 взяв сони перший пад, потім в 15 четвертий, потім в 20 вже гнусмас пад6 старша такі сама купила ксяоми 6 вроде ще в 20 або в 21 році а вот вже для молодшей тоже десь в 20 або в 21 купив alldocube . вроде a20 так вот 1. аккум треба міняти раз на рік або на 1,5 бо сцуко бренд але аккуми жре.. 2. в 22 ан сдох в Польщі, жена купила кітайця в бліж склепе за 200 !!! або більше уе тупой що ... тупой ще тупєж 3.відіслала аллдокуб в Київ на кардачах все пучком 4. 24 рік, знову акку на замену. я хз чому. АЛЕ воно живе та рухається вааще нема питань
пс зараз побачив на хотлайні що у нас є..
леново ( було штук 3-4 різних по годам по процессорам! ). тому не купляв іхні дорогі бо у ніх і дешеви (хочь і не шибко) фуфло. кста также як і ноути. 2 було. макс рік житття ксяомі. тут .. старша купила собі . задоволена на всі 100 але вона купила за 600 уе а не за 100 іпад _ ту я не в темі текластов и блеквью.. було штук по 4-5 ... фуфло а.. престижио и оуител в топку сам нє , але є друзі що мали
за інши не в темі але це мі досвід
пс2 по текласту . "моя" кітаянка в шоці, бо вона анті еппл андроід онлі (такі в чайнах є) і шорічно купує новий текласт та і преться від нього. але вона в шенчьжене (іхня сіліконова долина). та оно вааще копійкі.. плюс там сервіс не потрібен. здох.. обміняв
Яке цікаве у тебе життя. А придбав би кожній доньці по новому айпеду доларів по 500-700 і за увесь описаний час поміняв би їх лише по одному разу. І у підсумку вийшло б сумарно навіть дешевше за усю описану хоботню. Ще й часу та нервів би скільки зекономив. Про те щоу Китаї продають вироби еппл під андроїдом навіть розсмішило. Звісно продають, але ці вироби мають стільки ж спільного з епплом, як морська свинка та море.
У доньки Mi Pad 4 plus був 4 роки, продав в стані нового. Реально неубієнний планшет з гарною начинкою. Наразі новий Xiaomi Pad 6 6 на 128 коштує 12. Ну або айпад, але до 10 буде мабуть максимум модель 20 року.
під такі завдання взяв lenovo xiaoxin 2022 4/128 pf 5400 (брав тут з олх) за півроку ще один трохи більший і новіший 6/128 2024 року теж за 5000 (цей приїхав з алі, перекладений російською і залочений, розлочив, встановив що треба, оновлюється, інтерфейс англійською). норм обидва, один малій пішов під шкільні завдання, інший для особистого перегляду/серфу. не знаю що там треба очікувати від планшету, щоб він не задовільняв.