Тобто так - теоретично з карбової машини можна зробити газовий інжектор, але якими зусиллями? Скільки часу та коштів знадобиться вбити на це, замість іздити і для чого, бо "Оно и экономнееї" тут і поряд не валялося.
осталось понять, против чего именно вы решили возразить,
Класика відмазок - питанням на питання і жодної відповіді..
juristkostya 15.11.2024 10:43 пишет: если выше раз 5 прямым текстом указано, что затея крайне экзотическая, головняковая и в случае ТС однозначно нецелесообразная :-)))))))))))
Процитуєш свої "5 прямым текстом", чи для юриста "5 прямым текстом" це така "лексична форма"? Бо я знайшов лише два, але і їх назвати "прямым текстом" якось не виходить:
juristkostya 14.10.2024 22:46 пишет: Да, потребуется ДПДЗ и так лалее. Ещё раз: на новую я бы заморочился, но поставил. Оно и экономнее, и с эксплуатации приятнее. Но при бюджете в 5т грн...не вижу предмета обсуждения.
Тут лише про бджет у 5КГрн., а от до самої "затеї" якось не дуже і прямо. А якщо мова піде за ринковий кошторис 4го покоління, наприклад у $600-700? А от твердження накшалт "собі б встановив" якось повинно натякнути, що такий колхозінг все ж має сенс. До того ж до цього допису одразу виникає питання: А коли ж воно стане "экономнее"?
Це те ж "прямым текстом"?:
juristkostya 19.10.2024 10:35 пишет: Если же на заправку приходится специально ездить "в тыл", то эффективнее будет купить несколько канистр для бензина и таким образом кратно уменьшить "непроизводительные" поездки за топливом.
І от на цьому усі "раз 5 прямым текстом указано" закінчуються, чи може щось ще пропустив? Зате тезіс
juristkostya 13.10.2024 15:34 пишет: на новую Таврию я бы поставил 4 поколение, оно реально приятнее в эксплуатации и экономичнее.
вже двічі вилазить. Тобто ти знов виліз лише пофлудити, назважаючи на попередження модератора, доведеться модератору відреагувати, А щоб модератор не зарахував це флудом спасти тебе можуть лише технічно обгрунтовні відповіді на питання до тебе особисто з мого попереднього допису, а саме:
В ответ на: Де у таврюші бензинова форсунка під карбюратором? Що означає "будєт"? Та чим вона "будєт" керуватися?
В ответ на: І як пан збирається сінхронізувати момент відкриття ГФ від ДПДЗ, чи що там далєє?
Ну і основне моє питання до тебе:
В ответ на: Скільки часу та коштів знадобиться вбити на це, замість іздити і для чого?