В ответ на: коли йде замовлення з кабанчика то фіксовану суму обов'язково треба оплачувати (за діагностику ), чи мене ...?
враховуючи, що майстер потратив час і паливо щоб добратися до вас і назад, провів діагностику мікрохвильовки та виявив поломку, а ще з нього кабанчик зняв 15-25% комісії від вказаної вами суми.... То думаю що таки бажано оплатити п.с. кабанчик - це не сервіс з надання послуг, а майданчик де клієнт може знайти майстра
В ответ на: коли йде замовлення з кабанчика то фіксовану суму обов'язково треба оплачувати (за діагностику ), чи мене ...?
враховуючи, що майстер потратив час і паливо щоб добратися до вас і назад, провів діагностику мікрохвильовки та виявив поломку, а ще з нього кабанчик зняв 15-25% комісії від вказаної вами суми.... То думаю що таки бажано оплатити п.с. кабанчик - це не сервіс з надання послуг, а майданчик де клієнт може знайти майстра
Можливо я не так написав свої думки,або мене не правильно зрозуміли. Оплата на кабанчику проводиться готівкою майстру (так і зроблено) і Як я розумію вона є фіксованою і нижче неї не можна платити (це і було для мене так би мовити шоком, просто діагностика і за таку суму...), на майбутнє буду знати (може і сам лоханувся я там тільки перший раз, і можливо там і суму можна міняти, а не то що ставить автоматом), ну нічого все що робиться робиться для кращого.
Можливо я не так написав свої думки,або мене не правильно зрозуміли. Оплата на кабанчику проводиться готівкою майстру (так і зроблено) і Як я розумію вона є фіксованою і нижче неї не можна платити (це і було для мене так би мовити шоком, просто діагностика і за таку суму...), на майбутнє буду знати (може і сам лоханувся я там тільки перший раз, і можливо там і суму можна міняти, а не то що ставить автоматом), ну нічого все що робиться робиться для кращого.
А який прайс в фіналі за виїзд та діагностику вийшов?
Та звісно можна. Але самі майстри просять стаивти "офіційно" мінімум, щоб з нього платити комісію. А все інше чистими в кишеню. Трошки цікава в Кабанчика політика, але поки не загнулись, то значить все їх влаштовує в ній)
Трошки цікава в Кабанчика політика, але поки не загнулись, то значить все їх влаштовує в ній)
а "яка розумная цьому альтернатіва" ? Де їх тих майстрів для дрібних послуг шукати та ще й з відгуками - рейтингом? Хоча мені один з найвищим рейтингом плиту ремонтував, ремонтував, чесно брав гроші, поки камрад з форума не приїхав та не показав що до чого.
ЗІ. Мені на кабанчику не подобається що якщо хтось уже прийняв заявку, то відмовитися якось складно, треба скасувати заявку і конкурсу немає, я ось розмістив якось замовлення, мені прийшло майстер такий-то, може в п'ятницю, я його питаю мені сьогодні потрібно, максимум завтра, він мені скасовуйте замовлення і робіть нове.
Трошки цікава в Кабанчика політика, але поки не загнулись, то значить все їх влаштовує в ній)
а "яка розумная цьому альтернатіва" ? Де їх тих майстрів для дрібних послуг шукати та ще й з відгуками - рейтингом? Хоча мені один з найвищим рейтингом плиту ремонтував, ремонтував, чесно брав гроші, поки камрад з форума не приїхав та не показав що до чого.
ЗІ. Мені на кабанчику не подобається що якщо хтось уже прийняв заявку, то відмовитися якось складно, треба скасувати заявку і конкурсу немає, я ось розмістив якось замовлення, мені прийшло майстер такий-то, може в п'ятницю, я його питаю мені сьогодні потрібно, максимум завтра, він мені скасовуйте замовлення і робіть нове.
От саме через такі моменти я і не сильно їх сприймаю. Альтернативи з відгуками-мабуть нема. Без відгуків - ОЛХ якось все одно комфортніше. Зі сторони - брали б із майстрів фікс прайс за оголошення. Ясне діло, що всі майстри будуть просити не світити актуальну ціну роботи. І кабанчик ніяким чином не може впливати на ту ціну чи якіст послуг. А в результаті ТС он попався на їх уловку
В ответ на: Оплата на кабанчику проводиться готівкою майстру (так і зроблено) і Як я розумію вона є фіксованою і нижче неї не можна платити (це і було для мене так би мовити шоком, просто діагностика і за таку суму...), на майбутнє буду знати (може і сам лоханувся я там тільки перший раз, і можливо там і суму можна міняти, а не то що ставить автоматом)
платити майстру можна і меншу суму, але майстер буде оплачувати комісію кабанчику з повної суми, яка вказана у замовленні. Тобто, якщо припустимо ви поставили ціну в 1000 грн за ремонт мікрохвильовки, в майстра комісія 18% - отже 180 грн він оплатить кабанчику. Якщо була лише діагностика, то майстер міг би запропонувати вам оплатити наприклад 680 грн (500 за виїзд / діагностику + 180 комісія). Але що там і як у вас було, чому зупинилися на діагностиці та не проводили заміну магнетрону, а також яка кінцева сума оплачена - наразі невідомо.
Ну, що шановне панство, мікрохвильовку спільними зусиллями (майстер визначив, я -замінив магнітрон) полагоджено.
Що ми маємо по фінансових питаннях: обійшлося все в 1250грн
- майстер з кабанчика за діагностику - 450 - магнітрон - 800 (700+100) ,такий самий як мій, вчора знайшов у Львові, і так у хлопців получилося що вони його вчора і відправили НП, і я сьогодні його забрав. Приніс, встановив і все запрацювало. Велике Дякую всім за допомогу.
П.С.хотів ще вчора написати, але провтикав нажаль майстер якого рекомендувам камрад не відгукнувся на роботу, отож був інший майстер але теж з ТОПа.
shcherb 23.10.2024 17:59 пишет: чому зупинилися на діагностиці та не проводили заміну магнетрону
по словам майстра хочте самі шукайте такий магнетрон (мікрохвильовка старшого віку), хочте я щось буду шукати , а коли знайду то приїду поставлю але за окрему плату + ціна магнетрона. Якось так.
shcherb 23.10.2024 17:59 пишет: чому зупинилися на діагностиці та не проводили заміну магнетрону
по словам майстра хочте самі шукайте такий магнетрон (мікрохвильовка старшого віку), хочте я щось буду шукати , а коли знайду то приїду поставлю але за окрему плату + ціна магнетрона. Якось так.
Якщо на кабанчику стояла задача "ремонт", а в результаті отаке-не закривати замовлення. Якщо стояла діагностика - то все логічно,хоч і неприємно. Але то я такий "диванний критик"