Притоку молодняка на форуми немає, в молодих зараз іншій ступінь цифровізації, інші захоплення. Я боюсь що я зараз навіть не зможу, своій доньці школярці пояснити що таке "Форум" і навіщо він потрібен. Але з іншого боку форуми не помруть одразу... поки ще живі ті старпери які проводили в них час, своїх юних років, то й форуми будуть якось жевріти, але відвідуваність буде поступово знижатися.
Залежить ще трохи від тематики. Форум - хороший спосіб передавати свій досвід (та відповідно, набувати якихось специфічних знань з чужого досвіду). Тож, наприклад, деякі форуми з електроніки досить живі, і мають стабільно нових членів.
odri 22.10.2024 22:44 пишет: Кто на войне, кто на чужбине... другие интересы. Моного чего утекло в ТГ-каналы. Но думаю настанет мир, возродится активность активность.
Розділ "Марки автомобілів" точно мертвий через це. Відповідь скоріше на ФБ отримуєш, вже мовчу про ТГ.
А загалом - річний бан в 9 з 10 випадків відверне користувача...
100% Побільше потрібно було бан за флуд давати, не 365 днів, а років 5. Тоді б людей було б ще більше. Особливо запам'ятався повною неадекватність адмін гілки ГБО. Що та гілка почала "помирати" ще до війни. Напевно а минулому житті був наглядачем в Треблінці, або комісаром в 1932 році.
Абсолютно согласен. Была неплохая площадка для общения вполне адекватных людей. Что-то типа социалок, но лишенная их недостатков. Понятно, что кто-то ушел в фейсбучики или инсту. Значит им функционал форума индифферентен. Мое мнение, что на оставшихся процентах 25-30 форум мог полезно функционировать и доселе. Однако ресурс решил "выстрелить себе в ногу" и отучить, вытеснить из форума большинство оставшихся приверженцев. В чем была задумка - выше моего понимания.
Абсолютно согласен. Была неплохая площадка для общения вполне адекватных людей. Что-то типа социалок, но лишенная их недостатков. Понятно, что кто-то ушел в фейсбучики или инсту. Значит им функционал форума индифферентен. Мое мнение, что на оставшихся процентах 25-30 форум мог полезно функционировать и доселе. Однако ресурс решил "выстрелить себе в ногу" и отучить, вытеснить из форума большинство оставшихся приверженцев. В чем была задумка - выше моего понимания.
Плюс притік нових юзерів був ускладнений м'яко кажучи. Якісь заморочки були з перевіркою. Певна кількість повідомлень і т д. Як зараз я не знаю. Але тоді це нових людей точно відлякувало. Що колись підіймається все дуже великі сумніви. Не цей форум перший який зачах. Я щось ніколи не бачив щоб форум почав зачахати а потім вистрелив. Це фантастика. Я сам його закинув після пари жирних банів фактично на рівному місці. Десь щось не в той розділ помилково написав,все. Рік у відпустці) не серйозно.
kkk_GAZ240 27.10.2024 20:44 пишет: А це що форум військових водіїїв? Яке ви маєте відношення до тих в кого зброя це кермо.
тицни, будь ласка, де саме там про військових водіїв?
В ответ на: День автомобіліста в Україні традиційно відзначають в останню неділю жовтня (як і було раніше). У 2024 році це 27 жовтня.
З професійним святом вітають не тільки тих, хто сидить за кермом, а також усіх, хто пов'язаний з автомобільною та дорожньою сферами:
водіїв легкового, вантажного та громадського транспорту; далекобійників; механіків, автослюсарів, монтажників; конструкторів, інженерів і будівельників доріг.