autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
opexkiev | СуперСтар **
Re: Как развестись ?
[Re: Gavik] 25 октября 2024 в 10:45
Gavik 25.10.2024 10:39 пишет:

В ответ на:

ну бо це питання задають коли чоловікові за 30, вже є який не який життєвий досвід, а спермотоксикоз не заливає погляд на світ

Це теж звичайно , але дивлячись на жінок яких розносить за 100 кг , строять своїх чоловіків і т.д. , то [*****] воно їм таке потрібно

Ну скажем так чоловіки теж у більшості не атланти
З іншої сторони дійсно а шо робити коли об'єктивно привабливі - тобі вже у доньки годяться, а сверсниці - описано вище. Хоча думаю, та і з свого досвіду, - найнегативніший спогад після розлучення це спогади про виніс мозку. Зовнішній вигляд, якщо одружились молоді-красиві - якось відходив на другий план, а от щоденна пилорама мозку - згадаю, перехрещусь, ніколи знову.
Змінено opexkiev (10:48 25/10/2024)
Gavik | Достоевский *
[Re: nickka] 25 октября 2024 в 10:48
В ответ на:

І запах, запах....

Так в них же діти , та все хазяйство на них

В ответ на:

Зовнішній вигляд, якщо одружились молоді-красиві - якось відходив на другий план, а от щоденна пилорама мозку - згадаю, перехрещусь, ніколи знову

Як що так подумати , то ради чого це все ...
Змінено Gavik (10:51 25/10/2024)
opexkiev | СуперСтар **
[Re: Gavik] 25 октября 2024 в 11:01
Gavik 25.10.2024 10:48 пишет:

Як що так подумати , то ради чого це все ...

Ну у фільмах і романах все красиво, дівчина хоче фоточок у фаті, мамка ниє про онука, молодий наівно мріє про безкінечний кекс і борщі...
Змінено opexkiev (11:02 25/10/2024)
Roksimama | Еще та! **
[Re: Gavik] 25 октября 2024 в 12:28
Gavik 25.10.2024 09:24 пишет:

В ответ на:

Ну, наприклад, якщо вона завагітніє, то за законом ти - батько дитини, поки ти не довів протилежне

Інакше кажучи , всі тяготи перекладаються на бідолагу чоловіка , а його жінка наче й не приділах , та має такіж рівні права До речі , всіх кого питав , то не один з чоловіків категарично не повторив би всей цей сімейний гемор ще раз

Ой ой ой, бідні чоловіки, що бояться гіпотетичних дітей, і раптово забувають про своїх живих-готових і їхнє життєзабезпечення.
Обирати треба нормального партнера. Тоді можна одружуватися і вдруге, і втретє, не маючи фідбеків.
Gavik | Достоевский *
[Re: Roksimama] 25 октября 2024 в 12:38
Так я і знав , що ти щось подібне скажеш
Питання Нащо одруживатись в 2 , 3 і т.д. раз ?
До побєди ? Навіть прикольно буде звучати ) М - Я був одружений три рази , Ж - а я вже чотирі ... ого , це так круто
Змінено Gavik (12:42 25/10/2024)
Aniachka | Достоевский **
[Re: Roksimama] 25 октября 2024 в 12:50
Roksimama 24.10.2024 20:07 пишет:

Gavik 24.10.2024 12:50 пишет:

А якщо забити , та не розодитись ? Вона там і хєр на неї . Які наслідки можуть бути ?

Ну це залежить хто багатше
Та й тут мова про фертильну жінку, то ж вірно писали зверху - можна здобути «зайву» чужу дитину.

У наш час, яккщо спільних неповнолітніх дітей вже двоє, може не таку і "зайву"
Roksimama | Еще та! **
[Re: Aniachka] 25 октября 2024 в 14:20
Aniachka 25.10.2024 12:50 пишет:

Roksimama 24.10.2024 20:07 пишет:

Gavik 24.10.2024 12:50 пишет:

А якщо забити , та не розодитись ? Вона там і хєр на неї . Які наслідки можуть бути ?

Ну це залежить хто багатше
Та й тут мова про фертильну жінку, то ж вірно писали зверху - можна здобути «зайву» чужу дитину.

У наш час, яккщо спільних неповнолітніх дітей вже двоє, може не таку і "зайву"

Не подумала про це
Тоді взагалі тепер нема плюсів розлучення
Roksimama | Еще та! **
[Re: Gavik] 25 октября 2024 в 14:23
Gavik 25.10.2024 12:38 пишет:

До побєди ? Навіть прикольно буде звучати ) М - Я був одружений три рази , Ж - а я вже чотирі ... ого , це так круто

Ти хочеш щоб я тебе вмовляла?
Не одружуйся.
Але як на мене, причина для одруження вперше ніяк не відрізняється від причини для одруження вдруге чи вдесяте.
Я одружена втретє
Juliet Capulet | Водитель троллейбуса **
[Re: Roksimama] 25 октября 2024 в 14:29
Roksimama 25.10.2024 14:23 пишет:

Gavik 25.10.2024 12:38 пишет:

Ти хочеш щоб я тебе вмовляла?
Не одружуйся.
Але як на мене, причина для одруження вперше ніяк не відрізняється від причини для одруження вдруге чи вдесяте.
Я одружена втретє

Кожен раз регочу з постів цього дописувача
Він кожен раз так р'яно всім доводить, що жінки стерви, а шлюб - це жахливо, ніби його туди хтось тягне Нєуловімий Джо, якого ніхто не ловить
Gavik | Достоевский *
[Re: Juliet Capulet] 25 октября 2024 в 14:35
В ответ на:

Кожен раз регочу з постів цього дописувача
Він кожен раз так р'яно всім доводить, що жінки стерви, а шлюб - це жахливо, ніби його туди хтось тягне Нєуловімий Джо, якого ніхто не ловить

Romiros | старожил ***
[Re: ale_xey] 25 октября 2024 в 18:06
Легко розвестися через є-суд, один пише заяву де вказує що проживання дітей вирішено, інша пише що з позовом в цілому згодна та прошу розгляду без присутності. Десь за місяць розведуть.
Але є нюанс, через є-суд прилетять аліменти на 3 день вже після позову суддя дасть рішення. Ніхто не питає де ті діти та з ким вони живуть на чиї кошти.
Invisible_Shurup | Достоевский ***
[Re: Romiros] 27 октября 2024 в 01:24
Romiros 25.10.2024 18:06 пишет:

Легко розвестися через є-суд, один пише заяву де вказує що проживання дітей вирішено, інша пише що з позовом в цілому згодна та прошу розгляду без присутності. Десь за місяць розведуть.
Але є нюанс, через є-суд прилетять аліменти на 3 день вже після позову суддя дасть рішення. Ніхто не питає де ті діти та з ким вони живуть на чиї кошти.

Не прилетять якщо в заяві вказати, що фінансових суперечок немає.
Invisible_Shurup | Достоевский ***
[Re: ale_xey] 27 октября 2024 в 01:50
ale_xey 23.10.2024 18:20 пишет:

Він тут, вона - там. З початку війни.Є спільні діти Як розлучитись?
Хто пройшов цю процедуру? Хто шо чув?

Діти неповнолітні? Найпростіше електронний суд. Головне домовитися про проживання дітей "на папері" (з ким). Визначаєтеся хто хоче розлучатися... Наприклад - дружина. Діти залишаються з дружиною... Спочатку чоловік створює кабінет в електронному суді (це дуже важливо, бо дружина має повідомити відровідача про позов). Потім дружина створює кабінет і подає заяву на розлучення. Там є шаблон. Платить щось біля 1.3к грн. судовий збір. В заяві пише - що фінансових претензій немає, і вказує де житимуть діти. Треба (бажано) вказувати адресу в Україні. Подаватися можна в суд по своїй реєстрації (за наяності малолітніх дітей) або за реєстрацією відповідача. Просить не надавати час на примирення, вказує що спільного господарства не ведеться з такої-то дати. Також обов"язково треба повідомити відповідача (якщо створили електронний кабінет по моєму алгоритму, то йому все прийде автоматично, якщо ні - то треба буде надсилати заяву і докази заказним листом Укрпоштою). Умовно, чоловік може відправити сам собі від імені дружини. В докази докладаєте все шо маєте - свідоцтва, паспорти, коди, реєстрації...

І чекаєте на автоматичне розподілення судді. Приблизно місяць. Одразу після цього пишете обоє клопотання про розгляд справи без участі по причині перебування за кордоном позивача... Десь 3 місяці до призначення засідання. Зазвичай розлучають одразу. Присилають повістки автоматично. Приходити не потрібно. Потім 30 діб термін на апеляцію. Десь за 4 місяці можливо закінчити цей процес. Якшо купували в шлюбі майно - можна ділити потім окремим судом, або не ділити. Є 3 роки на це з моменту коли хтось на кому є майно захоче продати.
Autoua.netФорумКурилка

Как развестись ? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1872