Всім привіт. Спілкувався з одним знайомим на рахунок вибору страхової на випадок побутових травм. Він мені радив обирати ту яка чи то має зелену карту, чи то надає зелену карту, чи щось типу того. А я не знаю що це, можете хтось пояснити?
Зелена карта це автоцивілка, яка діє виключно за межами України. Її продають усі страхові компанії, які продають нашу автоцивілку та каско. Ціна на неї в Україні практично не відрізняється у різних страхових. Камрад з сайту, який цими питаннями займається, може запропноувати певну знижку.
Shubbit 24.10.2024 11:59 пишет: Всім привіт. Спілкувався з одним знайомим на рахунок вибору страхової на випадок побутових травм. Він мені радив обирати ту яка чи то має зелену карту, чи то надає зелену карту, чи щось типу того. А я не знаю що це, можете хтось пояснити?
Яке відношення має зелена карта до травм в Україні - загадка.
harald67 24.10.2024 12:15 пишет: Зелена карта це автоцивілка, яка діє виключно за межами України. Її продають усі страхові компанії, які продають нашу автоцивілку та каско. Ціна на неї в Україні практично не відрізняється у різних страхових. Камрад з сайту, який цими питаннями займається, може запропноувати певну знижку.