autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір страхової (що таке зелена карта)?

Shubbit | member
24 октября 2024 в 11:59
Всім привіт. Спілкувався з одним знайомим на рахунок вибору страхової на випадок побутових травм. Він мені радив обирати ту яка чи то має зелену карту, чи то надає зелену карту, чи щось типу того. А я не знаю що це, можете хтось пояснити?
harald67 | подсевший на форум **
Re: Вибір страхової (що таке зелена карта)?
[Re: Shubbit] 24 октября 2024 в 12:15
Зелена карта це автоцивілка, яка діє виключно за межами України. Її продають усі страхові компанії, які продають нашу автоцивілку та каско. Ціна на неї в Україні практично не відрізняється у різних страхових. Камрад з сайту, який цими питаннями займається, може запропноувати певну знижку.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Shubbit] 24 октября 2024 в 12:20
Shubbit 24.10.2024 11:59 пишет:

Всім привіт. Спілкувався з одним знайомим на рахунок вибору страхової на випадок побутових травм. Він мені радив обирати ту яка чи то має зелену карту, чи то надає зелену карту, чи щось типу того. А я не знаю що це, можете хтось пояснити?

Яке відношення має зелена карта до травм в Україні - загадка.
Shubbit | member
[Re: harald67] 24 октября 2024 в 15:34
harald67 24.10.2024 12:15 пишет:

Зелена карта це автоцивілка, яка діє виключно за межами України. Її продають усі страхові компанії, які продають нашу автоцивілку та каско. Ціна на неї в Україні практично не відрізняється у різних страхових. Камрад з сайту, який цими питаннями займається, може запропноувати певну знижку.

Ок. Зрозумів. Спасибі.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 272